حمید سپیدنام در این باره افزود: «خوشبختانه در کشورما تنوع غذایی بالایی وجود دارد و با سفر به هر استان میتوان غداهای گوناگون و لذیذی را تجربه کرد که معرفی صحیح آنها میتواند در جذب گردشگر و توسعه و رونق صنعت گردشگری تاثیرگذار باشد.»
او افزود: «گردشگری غذا نوع خاصی از گردشگری است که در کشورهای مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد و توجه به این موضوع میتواند باعث شود تا در جذب گردشگر موفقیتهای بیشتری کسب کنیم.»
این منتقد غذا در ادامه گفت: «برای این منظور، دو نفر از منتقدان غذای مشهور و شناختهشده طی دو ماه گذشته به ایران دعوت شدهاند تا سفره ایرانی را به تمام مردم دنیا معرفی کنند. نفر اول ترِوُر جیمز (Trevor James) است که بیش از 600 هزار دنبالکننده در اینستاگرام و حدود 3 میلیون و 700 هزار دنبالکننده در یوتیوب دارد و نفر بعدی که در راستای ترویج فرهنگ غذای ایرانی به کشورمان سفر کرد، مارک وینز بود که یک میلیون دنبالکننده در اینستاگرام و بیش از 5 میلیون و 200 هزار دنبالکننده در یوتیوب دارد.»
سپیدنام ادامه داد: «این دو منتقد غذا با سفر به استانهای مختلف کشورمان از نزدیک جذابیتها و تنوع غذایی کشورمان را مشاهده کردند و نکته جالب توجه این بود که این حجم از تنوع غذایی آنها را شگفت زده کرد.»
او گفت: «آقای جیمز در اوایل آبانماه وارد ایران شد و سفری دوهفتهای به تهران، مازندران، گرگان، مشهد و چابهار از نزدیک به بررسی غذاهای ایرانی پرداخت، ضمن این که در سفر به خراسان رضوی با زعفران و انار نیز از نزدیک آشنا شد.»
سپیدنام گفت: «مارک وینز در نیمه آذر وارد ایران شد و به شهرهای تهران، رشت، ماسوله، تبریز، چابهار، شیراز و اصفهان سفر کرد و برای او این همه تنوع غذایی جالب توجه بود و از طعم، جذابیت و تنوع غذایی ایرانی ها بسیار تعریف کرد.»
او اضافه کرد: «سفر این دو منتقد غذا که در سطح بینالمللی بسیار معروف و شناخته شده هستند نتایج خوبی را به دنبال داشته است و حجم بازدید از صفحات آنها در فضای مجازی و ویدئوهایی که منتشر کردهاند، نشان دهنده این است که سفر این دو منتقد غذا به ایران نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته است.»
این منقد غذا در ادامه صحبتهای خود گفت: «برنامههایی را با همکاری دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری برای معرفی فرصتها و جاذبههای گردشگری ایران در فضای مجازی با استفاده از ظرفیتهای تنوع غذایی در ایران آغاز کردهایم که امیدواریم به نتایج خیلی خوبی در این خصوص دست یابیم.»
سپیدنام خاطر نشان کرد: «بهمنظور معرفی هرچه بهتر فرصتها و ظرفیتهای گردشگری غذا در ایران، 27 دی ماه جاری از ساعت 14 الی 22 همایشی را حضور 2700 نفر از علاقهمندان به این حوزه در محل هتل اسپیناس برگزار خواهیم کرد.»
او در پایان صحبتهای خود با بیان این که یکی از بزرگترین آرزوهایم این است که بتوانم، گوردون رمزی را به ایران بیاورم خاطرنشان کرد: «با توجه به ظرفیتهای بیشماری که در ایران وجود دارد و نیز با توجه به نتایج مثبت سفر ترِوُر جیمز و مارک وینز، این موضوع می تواند تحقق یابد و شاهد سفر گوردون رمزی به ایران باشیم.»
انتهای پیام/