بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اردبیل، نادر فلاحی در جلسه بررسی روند راهاندازی موزه عسل در این استان تصریح کرد: «راهاندازی موزههایی که بتواند بخشی از قابلیتهای اردبیل را به نمایش بگذارد حمایت میشود.»
او افزود: «با توجه به اینکه عسل تولیدی در استان بینظیر در کشور است و بهواسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابلتوجهی دارد، آماده راهاندازی موزه عسل بهمنظور معرفی سابقه تولید، شیوهها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی اردبیل هستیم.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان به ثبت ملی «بال ـ قیماق» اشاره کرد و گفت: «برندسازی، المانهای اردبیل بهویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورتهای معرفی گردشگری غذا در این استان است.»
او به برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان بهعنوان یکی از جاذبههای اصلی گردشگری غذا، تأکید کرد.
انتهای پیام/