به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، علی مالمیر، مدیرکل این اداره گفت: «در این بازدید وضعیت سلامتی کارکنان، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری، وضعیت کیفی انبار مواد غذایی، سالن پذیرایی و آشپزخانه، سالم بودن مواد غذایی، نمازخانه، سرویسهای بهداشتی و غیره توسط کارشناسان حاضر مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و برای رفع اشکالات، تذکراتی به متصدیان واحدها داده شد.»
او افزود: «در این بازدیدها و بازرسیها ضمن تاکید بر رعایت ضوابط بهداشتی و کنترل قیمت غذا برای گردشگران و همچنین حفظ سلامت مسافران برای جلوگیری از ویروس کرونا اعلام شد که وسایل بهداشتی از قبیل موادضدعفونیکننده در دسترس مشتریان قرار گیرد.»
مالمیر گفت: «با عنایت به شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا و همچنین نزدیکی نوروز و حجم بالای سفرهای هموطنان در این ایام، تلاش خواهد شد در بازه زمانی باقیمانده تا شروع سال جدید، نسبت به رفع ایرادها در واحدهای تحت پوشش با جدیت پیگیری و اقدام شود.»
انتهای پیام/