بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کردستان، خداداد مولودی روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه با اعلام این مطلب افزود: «در چند سال گذشته به همت فعالان گردشگری جشنوارههای مختلفی بهمنظور معرفی توتفرنگی سنندج و جذب گردشگر به این منطقه انجام شده، متأسفانه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا آنچنان که باید نتوانستیم برای معرفی هرچه بیشتر این محصول ارزشمند برنامهریزی کنیم.»
او گفت: «درمجموع بیش از 75 درصد توتفرنگی کشور در کردستان تولید میشود و شهرستانهای سنندج، کامیاران و سروآباد بیشترین تولید را دارند.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سنندج با اشاره به اینکه توتفرنگی کردستان از نظر طعم و مزه با سایر مناطق کشور متفاوت است، اظهار داشت: «امید است به همت فعالان گردشگری بتوانیم بیشازپیش در راستای معرفی محصولات کشاورزی بهویژه توتفرنگی قدم برداریم چرا که محصولات کشاورزی میتوانند در جذب گردشگر و رونق صنعت گردشگری مؤثر باشند.»
انتهای پیام/