چهارمین جشنواره تاک پلو در خلیل آباد، به صورت مجازی برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان‌رضوی گفت: «چهارمین جشنواره پخت غذای محلی، تاک پلو (دلمه) با توجه به شرایط کرونایی کشور به صورت مجازی در شهرستان خلیل آباد برگزار شد.»

 به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی‌خراسان‌رضوی، محمدجواد بلبلی امروز پنج شنبه 29 خرداد ماه 1399 با اعلام این خبر افزود: «تاک پلو یکی از غذاهای محلی شهرستان خلیل‌آباد که در فصل بهار به‌ واسطه رویش برگ‌های درخت انگور از تب‌وتاب خاصی در بین خانواده‌های خلیل‌آبادی برخوردار است.»
او ادامه داد: «جشنواره پخت تاک پلو با حضور تعدادی از شهروندان شهرستان‌های خلیل آباد، کاشمر و بردسکن در سالن همایش‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خلیل آباد برگزار شد.»
مدیرمیراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خلیل آباد تصریح کرد: «در این مراسم بیش از 40 بانوی هنرمند دست‌پخت خود را به نمایش گذاشتند و در پایان به نفرات برگزیده جوایز نقدی اهدا شد.»
اوگفت: «شهرستان خلیل آباد در 240 کیلومتر مشهد با دارا بودن جاذبه های گردشگری فراوان در حوزه کویر و نوردی و طبیعت گردی و اکوتوریسم و نیز آثار تاریخی، یکی از مقاصد مهم گردشگری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1399032922

برچسب‌ها