تاسیس انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین‌راهی و سفره‌خانه‌های سنتی خراسان جنوبی

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از تاسیس انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین‌راهی و سفره‌خانه‌های سنتی خراسان جنوبی در آستانه هفته گردشگری خبر داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان جنوبی، مرتضی عربی روز شنبه 5 مهرماه افزود: «در راستای اجرای ماده 25 آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی، نام‌گذاری و نظارت بر فعالیت تاسیسات گردشگری با توجه به جلسات برگزار شده قبلی، انجمن حرفه‌ای رستوران‌های بین‌راهی و سفره‌خانه‌های سنتی در خراسان جنوبی تاسیس شد.»

او ادامه داد: « این انجمن با هدف کمک به توسعه گردشگری استان و بهبود کیفیت ارائه خدمات گردشگری و بسترسازی به منظور استفاده از ظرفیت فعالان بخش غیردولتی در توسعه سند گردشگری استان تاسیس شده است.»

عربی اذعان داشت: «پس از رای‌گیری اعضا، علیرضا ادیبیان به عنوان اولین رئیس انجمن مذکور در استان انتخاب شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 139907053389

برچسب‌ها