بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی روز دوشنبه 21 مهرماه 99، بیان کرد: «پرونده سه غذای بومیمحلی قلیهماهی، پتیچندر و شلهگندمی تکمیل و به تأیید شورای ثبت استان رسیده است.»
او عنوان کرد: «قلیهماهی یکی از غذاهای رایج در بوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخت میشود و دو غذای پتیچندر و شلهگندمی با توجه بهوجود مواد اولیه مورد نیاز در اکثر شهرهای این استان، طبخ میشود.»
معاون میراثفرهنگی بوشهر به تکمیل مستندنگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و افزود: «کار آمادهسازی پرونده این سه غذا با تصویربرداری ، تحقیقات میدانی و جمعآوری اطلاعات از افراد مطلع، شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل و آماده شد.»
او یادآور شد: «تا کنون 10 غذای بومیمحلی و 70 اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»
انتهای پیام/