تکمیل پرونده 3 غذای بومی‌محلی بوشهر برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر از تکمیل سه پرونده غذای بومی‌محلی استان برای ثبت در فهرست آثار ملی خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی روز دوشنبه 21 مهرماه 99، بیان کرد: «پرونده سه غذای بومی‌محلی قلیه‌ماهی، پتی‌چندر و شله‌گندمی تکمیل و به تأیید شورای ثبت استان رسیده است.»

او عنوان کرد: «قلیه‌ماهی یکی از غذاهای رایج در بوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخت می‌شود و دو غذای پتی‌چندر و شله‌گندمی با توجه به‌وجود مواد اولیه مورد نیاز در اکثر شهرهای این استان، طبخ می‌شود.»

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر به تکمیل مستندنگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و افزود: «کار آماده‌سازی پرونده این سه غذا با تصویربرداری ، تحقیقات میدانی و جمع‌آوری اطلاعات از افراد مطلع، شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل و آماده شد.»

او یادآور شد: «تا کنون 10 غذای بومی‌محلی و 70 اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399072128

برچسب‌ها