بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، ولی جهانی در چهارمین نشست از سلسله نشستهای هفته پژوهش که روز سهشنبه 18 آذر به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تأکید بر نقش آثار فرهنگی ناملموس در جذب گردشگران، اقداماتی نظیر ارائه بستههای تشویقی، تبدیل اماکن تاریخی واجد ارزش به اماکنی نظیر بوتیکهتل، رستورانهای سنتی و اقامتگاههای بومگردی شهری را از جمله راهکارهای حفظ و حمایت از این آثار برشمرد.
او در ادامه به تشریح اقدامات ادارهکل استان در راستای روند اجرایی شناسایی، ثبت و حفظ آثار ناملموس فرهنگی پرداخت.
آشفتهپور مسئول پروژههای پایگاه پژوهشی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص روند شناسایی و ثبت آثار ناملموس فرهنگی بر لزوم حفظ و حراست از این آثار معنوی تأکید کرد.
او با اشاره دو اثر ناملموس فرهنگی استان از جمله مراسم علمبندی ماسوله و تعزیه ضیابر، آثار ناملموس فرهنگی را ظرفیتی مهم در جذب گردشگر معرفی کرد و از تمامی پژوهشگران، دانشجویان، سازمانهای مردمنهاد و جوامع محلی دعوت کرد تا با ادارهکل استان برای حفظ و حراست از این آثار مهم تاریخی همکاری کنند.
مهدی میرصالحی مدیر گروه معماری و حفظ و احیای معاونت میراثفرهنگی گیلان و زهرا زوار موسوی جامعهشناس و پژوهشگر نیز از دیگر سخنرانان این وبینار بودند که به ارائه مطالبی در خصوص حفظ و حراست از آثار طبیعی و آثار ناملموس فرهنگی و نقش آنها در تداوم حس هویت در جوامع محلی پرداختند.
انتهای پیام/