انتخاب اعضای هیئت‌مدیره جامعه حرفه‌ای سفره‌خانه‌ها و رستوران‌های بین‌راهی سمنان

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان گفت: «اعضای هیئت‌مدیره جامعه حرفه‌ای سفره‌خانه‌های سنتی و رستوران‌های بین‌راهی استان انتخاب شدند.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محمد طاهریان روز پنج‌شنبه 25 دی‌ماه 1399، افزود: «با برگزاری مجمع عمومی، اعضای هیئت‌مدیره جامعه حرفه‌ای سفره‌خانه‌های سنتی و رستوران‌های بین‌راهی استان انتخاب شدند.»

او بیان کرد: «پس از برگزاری انتخابات در محل اداره‌کل استان، ضمن تصویب اساسنامه، شهرام ذوالفقاری به‌عنوان رئیس و محمدرضا شاکر به‌عنوان نایب رئیس این جامعه حرفه‌ای انتخاب شدند.»

معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع  اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمنان با اشاره به این‌که سیاوش نظری و سمیع‌الله مظفری به‌عنوان اعضای هیئت‌مدیره انتخاب شدند، اضافه کرد: «منا قدم نیز به‌عنوان خزانه‌دار جامعه حرفه‌ای سفره‌خانه‌های سنتی و رستوران‌های بین‌راهی استان انتخاب شد.»

او گفت: «در استان سمنان 42 رستوران بین‌راهی و 19 سفره‌خانه سنتی فعال است.»

 

انتهای پیام/

کد خبر 1399102516

برچسب‌ها