بهگزارش خبرنگار میراثآریا، این جشنواره با حضور 9 نفر از کارکنان وزارتخانه امروز شنبه هجدهم بهمنماه در محل هشتی برگزار شد و در پایان مورد بازدید دکتر علیاصغرمونسان وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرار گرفت.
علیرضا طاهری رئیس اداره رفاه در گفتوگو با میراثآریا با اشاره به هدف برگزاری جشنواره آشپزی گفت: «پیرو برنامههایی که ما در حوزه رفاه پرسنل وزارتخانه داریم و بهمنظور ایجاد همدلی و رفاه میان همکاران و خانوادهها این مسابقه راهاندازی شده است.»
او افزود: «به این دلیل که امسال با بیماری کرونا مواجهایم امکان پذیرایی از خانوادهها مقدور نبود و به همین دلیل مسابقه با تعداد محدودتری شرکتکننده نسبت به سالهای قبل برگزار شد.»
طاهری با اشاره به نظاممند کردن شرایط برگزاری این مسابقه تصریح کرد: «در سالهای گذشته شرکتکنندگان به دلخواه و سلیقه خود غذایی را انتخاب و در مسابقه شرکت میکردند، اما امسال پنج غذا از سوی ما مشخص شد گه شرکتکنندگان به همراه پیش غذا و دسر در یک پکیج آن ارائه میدهند.»
او درباره داوری توضیح داد: «محسن رحمانی هدشف هتل لاله از زیرمجموعههای شرکت توسعه گردشگری این مسابقه را داوری کرد و امتیازها کاملا شفاف به همکاران اطلاعرسانی شد؛ یعنی شرکتکننده مطلع میشود به چه دلیل امتیازی را اخذ کرده یا نکرده است. همچنین به نفرات اول تا سوم کارت هدیهای همراه با لوح تقدیر تعلق میگیرد.»
در پایان مسابقه، حجت عباسی کارشناس ارشد پژوهشکده هنرهای سنتی با کسب ۹۸ امتیاز نفر اول، سوسن رحیمی کارشناس معاونت میراثفرهنگی با کسب ۹۴ امتیاز نفر دوم و سوسن محسنینژاد کارشناس معاونت میراثفرهنگی با 92 امتیاز سوم شد.
انتهای پیام/