بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری، فرجام سمیعی روز شنبه 23 اسفندماه 1399 در حاشیه برگزاری آیین سنتی سمنوپزان سامان، اعلام کرد: «این برنامه به مدت دو روز و با کمک و مشارکت مردم شهر برگزار شد.»
او افزود: «در آیین سنتی سمنوپزان سامان، 12 دیگ سمنوی نذری با کمک و مشارکت مردم این شهر و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی پخته و بین اهالی توزیع شد.»
معاون گردشگری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: «برای پخت این میزان سمنو 3هزار و 750 کیلوگرم جوانه گندم و 750 کیلوگرم آرد و مغز بادام مصرف شد.»
او یادآور شد: «آیین سنتی سمنوپزان هر سال و در آستانه نوروز در مرکز شهرستان گردشگری سامان برگزار میشود.»
انتهای پیام/