به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استانالبرز، مرتضی نیکرو روز شنبه ۷ فروردین ماه ۱۴۰۰، ضمن اعلام این خبر بیان کرد: «در پی تشدید بازدیدهای نظارتی کمیتههای زیرمجموعه ستاد اجرایی خدمات سفر استان و در قالب گشتهای تلفیقی یک واحد پذیرایی از طرف کارشناسان مربوطه پلمب شد.»
او در ادامه گفت: «این واحد پذیرایی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی و به دلیل نگهداری موادغذایی پختهشده به صورت یخزده و بدون تاریخ مصرف از طرف تیم اعزامی واجد شرایط پلمب تشخیص داده شد.»
نیکرو اظهار کرد: «همچنین کارشناسان بهداشت اقدام به معدومسازی موادغذایی فاسدشده و فاقد آرم و مشخصات معتبر کردند.»
او افزود: «با توجه به شیوع کرونا و مسافرتهای نوروزی حفظ سلامت شهروندان و گردشگران در اولویت قرار داشته و در صورت مشاهده نقض قوانین با خاطیان برخورد جدی صورت میگیرد.»
انتهای پیام/