آسیاب‌های آبی تیران‌وکرون مرمت و ساماندهی می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تیران‌وکرون از برنامه‌ریزی به‌منظور مرمت و ساماندهی آسیاب‌های آبی شهر عسگران از توابع این شهرستان با همکاری شهرداری و دوستداران میراث‌فرهنگی این شهر خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، محسن مظاهری امروز 13 خردادماه ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب گفت: «با توجه به وضعیت موجود آسیاب‌های آبی تیران‌وکرون و پیگیری‌های این اداره در شهرستان، پس از برنامه‌ریزی‌های انجام شده، شهرداری شهر عسگران با هدف همکاری و مشارکت در امر مرمت و ساماندهی آثار تاریخی و استفاده بهینه از این آثار به‌منظور مرمت و ساماندهی آسیاب‌های آبی این شهر در منطقه نمونه گردشگری "چشمه مرغاب" که زیر نظر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان است اعلام آمادگی کرد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تیران‌وکرون افزود: «در اولین جلسه مشترک شهرداری عسگران و اداره میراث‌فرهنگی که هفته گذشته برگزار شد، علاوه بر بررسی مشکلات و موانع موجود، و بررسی عوامل فنی و مرمتی مقرر شد تا با جلب مشارکت دوستداران میراث‌فرهنگی شهر و بخش خصوصی عملیات مرمت، احیا و بازآفرینی این آسیاب‌های آبی هر چه سریعتر آغاز شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 1400031323281

برچسب‌ها