معرفی مهندس عزت‌الله ضرغامی به‌عنوان وزیر پیشنهادی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مجلس

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری، مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌‌آریا، ساعتی پیش فهرست وزرای پیشنهادی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که بر این اساس مهندس سیدعزت‌الله ضرغامی برای تصدی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد شده است.

مهندس ضرغامی درصورت کسب رأی اعتماد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دومین وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از زمان تبدیل سازمان به وزارتخانه خواهد بود.

سیدعزت‌الله ضرغامی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی است. او از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۲ معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در امور مجلس بود و از ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶ نیز معاونت امور سینمایی وزیر فرهنگ را برعهده داشت.

در دولت هفتم به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح منتقل شد و از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ معاون وزیر دفاع در امور مجلس آن وزارت بود. سال ۱۳۷۹ در دوره ریاست علی لاریجانی بر سازمان صدا و سیما، به معاونت امور مجلس و استان‌های سازمان صدا و سیما منصوب شد و تا سال ۱۳۸۳ در این جایگاه فعالیت کرد.

ضرغامی که هم‌اکنون بعنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می‌کند در فاصله سال‌های ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳ ریاست سازمان صدا و سیما را برعهده داشت.

در دوران مدیریت او شبکه‌های سراسری مانند نسیم، پویا، نمایش، آی فیلم فارسی و عربی، ورزش، تماشا، سلامت، قرآن، آموزش، مستند و بسیاری از شبکه‌های تخصصی دیگر راه‌اندازی شد.

ضرغامی با راه‌اندازی شبکه‌های بین‌المللی العالم، پرس تی وی، الکوثر، هیسپان تی وی، سحر و بسیاری از شبکه‌های رادیویی برون مرزی و نیز ملاقات با شش رئیس‌جمهوری و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی و رسانه‌ای و اندیشمندان از کشورهای مختلف، فصل جدیدی از دیپلماسی فرهنگی، رسانه‌ای و عمومی ایران در جهان را رقم زد.

تبدیل همهٔ شبکه‌های آنالوگ به دیجیتال و راه اندازی برخی از شبکه‌های باکیفیت HD به طوری که مردم بدون استفاده از آنتن‌های قدیمی قادر به دریافت شبکه‌ها شدند، از دستاوردهای مهم دوران کاری او بود. در دوران مسئولیت او رشد چند برابری تولیدات و تشکیل گروه‌های جدید تولید اتفاق افتاد.

انتهای پیام/

کد خبر 14000520640940

برچسب‌ها