بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، ملیحه صیادطوری روز دوشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۰ بیان کرد: «از ایوانکی در شهرستان گرمسار تا فرومد در میامی، انواع تهچین با دستور پخت متفاوت وجود دارد و تاکنون نیز ۳ دوره جشنواره استانی تهچین با معرفی ۸ نوع تهچین از شهرستانهای استان برگزار شده است.»
مدیرعامل انجمن حافظان میراثفرهنگی استان سمنان با تأکید بر اینکه برای توسعه گردشگری غذا باید غذای بومی استان را معرفی و نمادسازی کرد، گفت: «یکی از مصادیق این نمادسازی استانی جشنواره آش زنجان است که بهصورت سالانه برگزار شده و تأثیر شگرفی در حضور گردشگران و مهمانان از سراسر کشور و گردشگران خارجی داشته است.»
صیادطوری با اشاره به اینکه استان سمنان ظرفیت بالایی در توسعه گردشگری دارد و گردشگری خوراک با اقبال بسیاری مواجه است، افزود: «در جشنوارههای آئینی مختلفی که برپا میشود بازدیدکنندگان اغلب به دنبال امتحان غذاهای سنتی و خوراکیهای محلی هستند بهویژه افرادی که در کلانشهرها زندگی میکنند بسیار طرفدار غذاهای محلی هستند.»
او اضافه کرد: «با برگزاری جشنوارههای خوراک سنتی در کنار جذب گردشگران و معرفی خوراکهای استان امکان اشتغالزایی برای هنرمندان و مشاغل خانگی هم فراهم میشود.»
مدیرعامل انجمن حافظان میراثفرهنگی استان سمنان گفت: «همکاری دستگاههای دولتی و حمایتهای مالی از جشنوارهها موجب رونق کسب و کار فعالان حوزه خوراک میشود و رونق گردشگری خوراک مستلزم برگزاری جشنوارههای متعدد غذا در فاصلههای زمانی کوتاهمدت، ورود خوراکهای محلی به فهرست غذای رستورانها و مراکز عرضه غذا بهخصوص رستورانهای جادهای و معرفی انواع غذاهای سنتی استان به رستورانهای کشور است.»
انتهای پیام/