بهگزارش میراث آریا بهنقل از ستاد خبری نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی تهران، زهره سلطانمحمدی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی سیاحان در این کارگاه آموزشی گفت: «دانشگاه علمی کاربردی سیاحان بهعنوان اولین مرکز آموزشی غذا و خوراک دارای سابقه طولانی و منحصربهفرد در زمینه گردشگری است.»
او با اشاره به اینکه ایدههای نوی دانشجویان و استادان این رشته میتواند نگاهی نو و جوان را به جامعه عرضه کند، افزود: «معرفی دانشجویان مدالآور و استادان صاحبنظر این رشته در کنار معرفی رشته گردشگری، جاذبههای گردشگری و تشویق کارکنان این صنعت برای تحصیلات آکادمیک این رشته از اهداف سیاحان برای شرکت در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایعدستی است.»
رئیس دانشگاه علمی کاربردی سیاحان با اشاره به اینکه این کارگاه با تمرکز بر مهارتهای ارتباطی، اصول و فنون مذاکره، الگوهای ارتباطی، زبان بدن و… برگزار شده است، افزود: «در حوزه صنایعدستی و گردشگری افراد زیادی در شهرستانها فعالیت میکنند که بسیار توانمند هستند، اما بهدلیل آشنا نبودن به مهارتهای ارتباطی نمیتوانند آنگونه که شایسته است توانمندیها و ظرفیتهای خود را معرفی کنند. ما تلاش میکنیم با برگزاری چنین کارگاههایی مهارتهای ارتباطی این افراد را توسعه دهیم.»
او افزود: «دیپلماسی گردشگری یکی دیگر از مباحث بسیار مهمی است که باید بهصورت ویژه به آن پرداخته شود. دیپلماسی گردشگری به نقش گردشگری در صلح و دوستی میپردازد و میتواند تا حدی تبلیغات منفی در مورد کشور را خنثی کرده و به کاهش ایرانهراسی کمک کند.»
انتهای پیام/