رشت شهر خلاق خوراک شناسی ایران در یونسکو

استان گیلان

تنوع آب و هوایی، خاک حاصلخیز، درهم آمیختگی طبیعی کوه، جنگل، جلگه، دریا و رودخانه‌های فراوان و پرآب تنوع بی‌نظیری از فرآورده‌های خوراکی را در استان گیلان پدید‌آورده است. آشپزی در گیلان فرآیندی طولانی و پیچیده است سبزی‌ها و صیفی‌ها از مواد بسیاری از غذاها هستند و به آشپزی محلی گیلان رنگ گیاهی و سبز می‌دهند و آن را متمایز می‌کنند. شهر رشت در سالیان گذشته به نمایندگی از فرهنگ غذایی غنی مردم گیلان به عنوان شهر خلاق خوراک در سطح بین‌المللی معرفی شده است. 

انتهای پیام/

کد خبر 14010124280892

برچسب‌ها