اجرای پروژه بین‌المللی توانمندسازی زنان سوزن‌دوز در استان سیستان و بلوچستان

پروژه بین‌المللی توانمندسازی زنان سوزن‌دوز و ارتقای زنجیره ارزش صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان از ۲۲ مرداد تا پایان شهریور سال جاری با حضور اساتید دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر در چهار شهر این استان در حال برگزاری است.

به‌گزارش میراث‌‌‌‌‌‌‌‌‌آریا، دانشگاه هنر تهران این پروژه بین‌المللی را برای اولین بار با هماهنگی وزارتخانه‌های صمت، امور خارجه، میراث‌فرهنگی، گردشگری صنایع‌دستی، علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در این سطح با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) و حمایت دولت ژاپن انجام می‌دهد.

این دوره آموزشی و پژوهشی شامل کارگاه‌های رنگ‌شناسی، بسته‌بندی، دیجیتال مارکتینگ و هویت بصری، مدیریت فرآیند و ایمنی، خیاطی، بازیافت و طراحی لباس است.

علیرضا شیخی مدیر پروژه بین‌المللی توانمندسازی زنان سوزن‌دوز و ارتقای زنجیره ارزش صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان درباره این پروژه گفت: «این دوره با حضور بالغ بر 60 نفر  در دو گروه سوزن‌دوزان و فعالان حوزه کسب و کار در مرکز فناوری و تکنولوژی دانشگاه سیستان و بلوچستان زاهدان از 22 مرداد شروع و در 29 مرداد 1401 با ارزیابی نهایی نتیجه برگزاری کارگاه‌های آموزشی توسط اساتید شرکت کننده پایان می‌یابد.»

براساس نظرسنجی کاربران، این دوره ها با استقبال چشمگیری روبرو شده است.

به‌ دلیل سطح کیفی بالا و کاربردی مباحث ارائه شده در کارگاه‌ها، یونیدو برگزاری دوره را در شهر زابل نیز درخواست کرده است.

 همچنین قرار است گزارش برگزاری دوره‌های آموزشی در سه شهر ایرانشهر، چابهار و زابل اعلام شود.

فایل برنامه آموزشی دوره‌های زاهدان به پیوست است.

انتهای پیام/

کد خبر 14010527640439

برچسب‌ها