بررسی 2 طرح گردشگری کشاورزی در کرمانشاه

2 طرح در حوزه گردشگری کشاورزی در استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، محمدرضا سهیلی روز یکشنبه 6 شهریورماه در جلسه بررسی طرح‌های گردشگری کشاورزی که با حضور رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: «در استان کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای در بخش گردشگری کشاورزی دارد که در صورت توجه می‌تواند تحول آفرین واشتغال‌زا باشد.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، افزود: «استان کرمانشاه به لحاظ محورهای اصلی توسعه در سه بخش کشاورزی، گردشگری و تجارت از ظرفیت ممتازی برخوردار است و گردشگری کشاورزی به عنوان محور تلاقی دو مورد از این ظرفیت‌ها فرصت ویژه‌ای ایجاد کرده است.» 

او ادامه داد: «در استان کرمانشاه شهرها و روستاهای باغی با این ویژگی به ویژه شهرهای صحنه و کرند را داریم که متاسفانه ما از این ظرفیت غافل شده‌ایم که با توجه به مشکل اشتغال استان باید از این ظرفیت استفاده کنیم.» 

سهیلی تصریح کرد: «گردشگری کشاورزی هزینه زیادی برای سرمایه‌گذار ندارد، زیرا زمینه آن وجود دارد و فقط باید خدمات مناسبی را برای گردشگران فراهم کرد.» 

اوافزود: «برای مثال یک باغ‌دار می‌تواند با قیمت مناسب محصول خود را بفروشد و در کنار آن خدمات مناسبی ارائه کند.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، گفت: «برای رونق گردشگری کشاورزی جشنواره‌های فصلی در حوزه محصولات اختصاصی کشاورزی استان باید طراحی و تقویم شود.» 

او افزود :«جا انداختن برند و محصول یک منطقه می‌تواند فرصت اشتغال فصلی مناسبی را فراهم کند.» 

در این جلسه دو طرح گردشگری کشاورزی در شهرستان‌های کرمانشاه و پاوه برای صدور مجوز فعالیت مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 14010606417316

برچسب‌ها