به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان،علی مالمیر سهشنبه 8 شهریورماه گفت: «عناصر مهمی در زندگی وجود دارد که ما برای نسلهای آینده به آنها توجه و از آنها حفاظت میکنیم. این عناصر ممکن است بنا بر ارزشهای اقتصادی در آینده و یا هماکنون بسیار ضروری باشند، اما به دلیل اینکه آنها حس خاصی را در درون ما ایجاد و یا تداعی میکنند، برای ما اهمیت دارند.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان گفت: «مثلا حس تعلق به کشور، یک سنت یا روشی از زندگی و بیانهای حسی و تفکری ممکن است ابزاری برای کار باشند، ساختمانهایی که دیده میشوند، آوازهایی که خوانده میشوند و یا داستانهایی که روایت میشوند. هر شکلی که میگیرند بخشی از میراث بشری هستند و نیاز به تلاش عملی برای پاسداری دارند.»
مالمیر افزود: «واژه میراثفرهنگی در دهههای اخیر مفاد خود را بیشتر به دلیل ابزار توسعه یافته به وسیله یونسکو بهطور قابل ملاحظهای تغییر داد. میراثفرهنگی با یادمانها و مجموعه ابزار و اشیای قابل رویت پایان نمیپذیرد. این میراث همچنین سنتها یا میراث بهجامانده نشات گرفته از بیانهای حسشده و تفکرشده گذشته بر نسلهای ما و زندگی نیاکان ما همچون رسوم سنتی، هنرهای اجرایی، دانش اجتماعی، مناسبتها، دانش و مهارتهای مربوط به طبیعت و جهان یا صنایعدستی را شامل میشود. لذا بر آن شدیم با همکارانمان محسن جانجان، فریبا نعمتی، زهرا شیرزادی و زینب خسروی این مجموعه را گردآوری و تالیف کنیم.»
مالمیر افزود: «این کتاب عصر امروز در آیین افتتاح نمایشگاه ملی صنایعدستی استان همدان رونمایی میشود.»
انتهای پیام/