بهگزارش خبرنگار میراثآریا، مریم جلالی امروز سهشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ در سفر به قم با حضور در موسسه آموزشی و مهارتی بیان با حضور حجتالاسلام ملکی مدیر این موسسه، در جریان فعالیتهای این موسسه آموزشی قرار گرفت و در سخنانی گفت: البته من کاملا با جامعهالمصطفی آشنایی دارم. اعتقادم این است که ما میتوانیم در حوزه آموزشی همکاریهای مشترک داشته باشیم و با نگاه ملی منطقهای و جهانی محور به جلو بریم.
او افزود: ما باید ظرفیتهای صادرات فروش و آموزش و خرید را بررسی کنیم و برای تخصیصی ظرفیت ارتباط نیاز به یک ایده داریم. در حقیقت ما یک بینش داریم که تجلیات فرهنگی ما است که نشان دهنده کار کوششی و جوششی است که داریم.
جلالی ادامه داد: با توجه به این تنوع فرهنگی که در جامعهالمصطفی وجود دارد باید برای تقویت ظرفیت ارتباطات یک گروه کاری در سه حوزه محصول یا محتوا، مخاطب یا مشتری و سازمان یا ستاد طبقهبندی تشکیل دهیم.
بازدید از خانه تاریخی یزدانپناه
معاون صنایعدستی کشور در ادامه سفر خود در بازدید از خانه تاریخی یزدانپناه به طرح مطالعاتی شهر ملی انگشتر پرداخت و بعد از شنیدن توضیحات مشاور طرح قم شهر ملی انگشتر، گفت: طرح شهرملی انگشتر یک طرح فوق العاده است اما نیار به مطالعات بیشتر دارد. باید در این شهر ملی یک موزه صنایعدستی، کارگاه و ... با این موضوع تعبیه شود.
او افزود: باید تمام ظرفیت انگشترسازی قم را به این شهرک اختصاص دهیم که دارای یک معماری چشمانداز فوق العاده وباشد و به دلیل با اهمیت بودن این طرح باید مطالعات بیشتری صورت بگیرد.
دکتر جلالی در ادامه سفر خود از بازار بزرگ و تیمچه فرش قم نیز بازدید کرد و با اشاره به معماری
فوقالعاده این تیمچه از این تیمچه بهعنوان محلی مناسب برای رونق و توسعه صنایعدستی نام برد.
جلالی در ادامه بازدیدهای خود به بازار کهنه سری زد واز کارگاه های رنگرزری و نیز از کارگاههای صنایع چوبی و نیز کارگاه رنگرزی ابریشم هم بازدید کرد.
این مقام مسئول همچنین با کسبه بازار کهنه قم به گفتوگو پرداخت و در جریان مشکلات ومطالبات انها قرار گرفت وبه آنها قول پیگیری داد.
جلالی در ادامه همچنین از روند مرمت واحیای بافت تاریخی بازار کهنه بازدید کرد.
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین از چایخانه وسفرخانه سنتیَ یاد ایام بازدید کرد واز بافت تاریخی وسنتی این مکان تاریخی را فوقالعاده خواند.
جلالی همچنین از موزه سنگهای قیمتی بازدید کرد و در این بازدید با کارشناس زمینشناسی ومدیرعامل شرکت یاقوت کویر به گفت و گو پرداخت و گفت: طرح ساماندهی ۲۵۰ معدن در دستور کار است
فراهانی گفت: سنگ وارد قم میشود وبا ارزشهای هنری از قم خارج میشود.
بازدید از کارگاه زیورآلات سنتیها و گالری سنگ و گفتوگوی صمیمانه با هنرمندان و صنعتگران بخش دیگری از برنامه سفر یکروزه معاون صنایعدستی کشور به قم بود.
انتهای پیام/