شناسایی ۱۰ اثر تاریخی در رامسر

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رامسر از شناسایی ۱۰ اثر تاریخی_فرهنگی در شهرستان رامسر خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از  روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی .گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، نادر سحرخیز شنبه ۳ دی ۱۴۰۱ گفت: یکی از امتیازات شهر نمونه گردشگری رامسر داشتن آثار فاخر تاریخی است که مهم‌ترین آن بافت تاریخی_ فرهنگی این شهر زیباست.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رامسر این شهر را دارای پیشینه‌ای تاریخی که پایه علمی دارد دانست که بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ سال متعلق به عصر آهن بوده و بعد از کاوش‌های باستان‌شناسی در ایزوگام دشت دهستان جنت‌رودبار به اثبات رسیده است و افزود: در تلاش هستیم با همکاری نهادهای مردمی و پویش‌های علمی هر چه بیشتر بر تعداد آثار شناسایی شده این شهر زیبا در زمینه تاریخی بیافزاییم.

او آثار تاریخی هر دیاری را عاملی برای جذب بیشتر گردشگران دانست و تصریح کرد: این رویداد به شرطی رقم می‌خورد که تلاش کنیم و پژوهش‌هایی انجام دهیم که نهایتا منجر به معرفی اثر تاریخی شود.

سحرخیز همچنان در ادامه گفت: در سال ١٤٠١ با همکاری دوست‌داران و علاقه‌مندان و همچنین همیاری شوراهای شهر و روستا موفق به شناسایی تعداد ١٠ اثر با ارزش تاریخی فرهنگی شدیم و تلاش خواهیم کرد با مطالعات دقیق این آثار ارزشمند را به ثبت ملی برسانیم.

او نقش آثار تاریخی را در طراحی‌های جدید معماری شهری و روستایی را مهم برشمرد و گفت: لازم است اساتید و طراحان و همچنین مدیریت شهر و روستاها برای حفظ منظر از این الگوهای ارزشمند بیشتر بهره ببرند چراکه یکی از پایدارترین و زیباترین نماهای شهری در رامسر نمای سیمانی  است که در بناهای تاریخی با ابزارهایی دور در و پنجره‌ها در معماری معاصر استفاده شده و می‌تواند الگوی مناسب برای بناهای جدید باشد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011003482926