بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، صادق برزگر بعدازظهر چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران مازندران، گفت: این طرح در مازندران به صورت پایلوت کشوری عملیاتی شده و قرار است با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی و گردشگری مرکز معاونت گردشگری میراثفرهنگی و استانداری اجرا شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران افزود: در مدت چهار ماه که به عنوان خادم استان در حوزه گردشگری هستم، تلاشم بر این بود که با رویکرد علمی و پژوهشی در این حوزه ورود پیدا کنم، توسعه گردشگری با رویکردهای سنتی پاسخگو نیازها نیست.
برزگر خاطر نشان کرد: در گام نخست حضورم آسیبشناسی مشکلات درون سازمانی را در دستور کار قرار دادم و تلاش کردم که این حاشیهها را کاهش دهیم و تا حدودی هم این مشکلات و مسائل کمرنگ شده است.
او اضافه کرد: برنامه ما این است که با اتخاذ سیاست آمایش سرزمینی ظرفیتها را احصا کرده و ایجاد بانک اطلاعات جامع از ظرفیتها در سطح شهرستانها را پیگیری میکنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، گفت: تسهیلگری فرایند مجوز را در دستور کار داریم و اقدامات مناسبی در این حوزه در دست اقدام است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: برگزاری نمایشگاهها و پیگیری جشنوارهها را در دستور کار داریم، در سطح استان مازندران ۷۰ رشته صنایعدستی داریم و حدود ۷۵۰۰ فعال در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
او ادامه داد: ایجاد شبکه حمایتی برای تهیه و تولید مواد اولیه برنامهریزی شده و با توجه به حمایتهای که استاندار از صنایعدستی دارد، برنامه داریم شبکه فروش مناسبی در این زمینه راه.اندازی کنیم.
او با اشاره به برنامهریزی انجامشده برای برندسازی محصولات صنایعدستی، گفت: ۱۳ اثر استان موفق به ثبت یونسکو و ۹۳ اثر هم ثبت ملی شده است.
برزگر با اعلام اینکه مازندران ۳هزار اثر میراثی دارد، افزود: ۸۰۰ اثر ثبت ملی شده و بنا داریم این تعداد را افزایش دهیم و در مدت حضورم ۴۴ اثر ملی ما ثبت میراثی است.
او خاطر نشان کرد: تلاش ما این است که به صورت تخصصی ورود پیدا کنیم و گردشگری با توجه به زیرشاخههای که دارد باید نگاه سنتی را کنار بزنیم بنا داریم در هر کدام از زیر شاخهها به صورت تخصصی ورود پیدا کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران اضافه کرد: برنامه داریم بخشی از قابلیتهای کشاورزی استان را در قالب گردشگری معرفی کنیم.
او با اشاره به فعالیت 1360 امامزاده و بقعه در سطح استان، افزود: اقداماتی انجام شده از این ظرفیت برای توسعه گردشگری مذهبی استفاده کنیم.
برزگر از برنامهریزی برای معرفی مازندران به عنوان استان قطب گردشگری تندرستی خبر داد و گفت: در جلساتی متعددی که با دبیرخانه گردشگری سلامت داشتیم به صورت رسمی این برنامه شروع شده و مازندران ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری تندرستی دارد.
او اضافه کرد: بنا داریم این رویداد به صورت برجسته در استان پیگیری شود و در این زمینه نیاز به همکاری ارگانهای مرتبط داریم.
در ادامه زنگوئی دبیرکل گردشگری سلامت کشورهای اسلامی با اعلام اینکه مازندران در حوزه گردشگری تندرستی ظرفیتهای مناسبی دارد که شاید از این ظرفیت در سطح بینالمللی استفاده خاصی نشده است، افزود: برای این امر مذاکراتی با تعدادی از کشورهای بینالمللی که در حوزه تندرستی فعال هستند انجام شده است.
او افزود: مقرر شد که همافزایی با نهادهای بینالمللی برای تعریف این رویداد در مازندران انجام شود.
دبیرکل گردشگری سلامت کشورهای اسلامی، خاطر نشان کرد: در مرکز توسعه گردشگری سلامت کشور از همه ظرفیتها برای پیادهسازی این رویداد و معرفی آن اقدام میکنیم.
او تصریح کرد: بنا داریم از این ظرفیت برای معرفی قابلیتهای کشور به ویژه مازندران استفاده شود و زمینه حضور گرشگران را در این حوزه فراهم کنیم و همکاری مناسبی در این استان وجود دارد.
زنگویی یادآور شد: در صورت استمرار شاهد هستیم که ظرفیتهای این استان در کشورهای مختلف دنیا معرفی شود و زمینه اشتغالزائی در استان ایجاد میشود.
او ادامه داد: با نهادهای بینالمللی ارتباط گرفتیم و اعلام آمادگی کردیم که کمک کننده باشند و در صورت برنامهریزی مناسب این رویداد در مازندران برگزار شده و زمینهساز اتفاق خوب در استان باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/