شورای گردشگری مازندران تشکیل می‌شود

بازرس و مسئول پیگیری‌های ویژه استاندار مازندران گفت: تشکیل شورای گردشگری مازندران تأکید استاندار است.

به‌‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، حسین شاهپری عصر سه‌شنبه ۲۰ دی۱۴۰۱ در نشست هم‌اندیشی با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران که به منظور هم‌افزایی بیشتر این دستگاه با دیگر دستگاه‌ها برگزار شد، گفت: استاندار نگاه ویژه‌ای به حوزه گردشگری دارد.

مسئول پیگیری‌های ویژه استاندار مازندران با بیان اینکه، گردشگری یکی از گفتمان‌های اولویت‌دار استان است و هجوم مسافرهای زیاد در استان را نمی‌توان گردشگری نامید؛ افزود: با وجود ۲۲میلیون مسافر در نوروز امسال عواید اقتصادی زیادی برای مردم استان نداشت چون گردشگری در این استان تخصصی نیست.

او با بیان اینکه استاندار مازندران نقش گردشگری را در رشد استان مهم و ضروری می‌داند؛ افزود: نشستی با حضور استاندار مازندران، مدیرکل و شورای معاونان در اداره‌کل میراث‌فرهنگی با موضوع تشکیل شورای گردشگری با محوریت متولیان و فعالان بخش خصوصی برگزار شود تا به‌صورت جدی و عملیاتی در این حوزه اقدام کنیم.

شاهپری با بیان اینکه دستور کار و نتیجه مطلوبی را باید از این شورا به‌دست بیاوریم تاکید کرد: باید به‌صورت جدی و عملیاتی در حوزه نهضت گردشگری حرکت کنیم.

او با ابراز خرسندی از تنوع تولید و ساخت صنایع‌دستی در مازندران افزود: در حوزه معرفی و تبلیغات هنرهای صنایع‌دستی در فضای مجازی باید بیشتر فعالیت داشته باشیم و با تجاری‌سازی این محصولات در بحث فروش و صادرات تلاش کنیم. 

راه‌اندازی 3 بازارچه دائمی صنایع‌دستی در مازندران 

مدیرکل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های چندماهه حضور خود در این اداره‌کل گفت: ما به‌صورت تخصصی در این اداره‌کل در بخش‌های مختلف ورود و تشکیل شوراهای تخصصی با حضور بخش خصوصی آغاز کردیم چرا که بخش خصوصی بازوهای ما در سازمان هستند.

صادق برزگر با بیان اینکه در حوزه صنایع‌دستی با وجود 78 رشته تخصصی ساخت و تولید، از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردار هستیم و باید محصولات خود را برندسازی کنیم گفت: وجود بازارچه‌های دائمی فروش محصولات صنایع‌دستی در این استان از ضروریات است و در حال شکل‌دهی 3 بازارچه دائمی در شرق، غرب و مرکز استان هستیم تا محصولات هنرمندان را عرضه کنیم. 

او با تأکید بر اینکه باید در حوزه گردشگری تحول ایجاد کنیم افزود: دهکده‌های تندرستی ماحصل برندسازی و معرفی مازندران به عنوان قطب گردشگری تندرستی در کشور است.

مدیر کل میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با تاکید بر اینکه فعالیت‌های مختلف در حوزه اداره‌کل طوری نیست که به سرعت خودش را نشان دهد و نیاز به کار عملیاتی و زمان دارد افزود: ان‌شاالله با حمایت استاندار و همکاری دستگاه‌های متولی امر گردشگری و با توجه به ظرفیتی که مازندران دارد به نتیجه مطلوبی در کمترین زمان برسیم.

در این نشست هر یک از معاونت‌ها ضمن گزارشی از فعالیت‌های حوزه خود، از چالش‌ها و برنامه‌های خود در ادامه مسیر بیان کردند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14011021482933