به گزارش میراث آریا و به نقل از برنا، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در خصوص آخرین جزئیات برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری اظهار کرد: خوشبختانه نمایشگاه امسال با استقبال خوب فعالان گردشگری داخلی و خارجی همراه بوده و تقریباً فضای نمایشگاهی پر شده، به همین جهت هم در حال رایزنی هستیم تا فضای نمایشگاهی را افزایش دهیم.
معرفی قطب های گردشگری در 6 محور
وی با بیان اینکه فضای نمایشگاهی حدود 18 هزار متر بوده و تقریباٌ تکمیل شده است، گفت: متراژ نمایشگاه سال گذشته حدوداً 14 هزار متر بود که با صنایع دستی به 18 هزار متر رسیده بود، الان تنها در بخش گردشگری 18 هزار متر ظرفیت مان پر شده است.
فاطمی نمایشگاه امسال را استان محور دانست و گفت: ما قطب های گردشگری را در 6 محور در نمایشگاه شانزدهم معرفی خواهیم کرد، محور غرب یک سالن اختصاصی دارد، محور پرشیا که شامل استان های مرکزی است به صورت جداگانه محوطه ای را در اختیار گرفته، محورهای دماوند، خلیج فارس، خزر و خراسان هم دیگر محورهای تعیین شده در نمایشگاه شانزدهم هستند.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی تصریح کرد: تلاش ایجاد هم افزایی بین استان های کشور برای حضور در نمایشگاه های خارجی است، در حال حاضر شرایط کشور به گونه ای است که باید روی برندهای استانی کار کنیم تا بتوانند با برندهای خودشان در داخل و خارج کشور تبلیغات داشته باشند.
امتیاز ویژه برای غرفه های دسترس پذیر
وی ادامه داد: نکته دیگر در نمایشگاه امسال بحث گردشگری موضوعی است، طی یکسال اخیر میزهای تخصصی گردشگری تشکیل و رویکرد وزارت گردشگری به سمت گردشگری موضوعی معطوف شد که در نمایشگاه امسال خروجی آن را خواهیم دید.
وی با اشاره به غرفه های گردشگری سلامت، کودک، مذهبی، کشاورزی، خوراک و... در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری گفت: یک غرفه مشخص برای گردشگری دسترس پذیر در نظرگرفته ایم منتها باید توجه داشته باشیم که گردشگری دسترس پذیر یک رویکرد است، بنابراین به آن صورت چیزی برای نمایش وجود ندارد، تأکیدی که داشتیم این بود که در غرفه سازی، موضوع دسترس پذیری غرفه برای معلولان یک امتیاز در نظر گرفته می شود.
تشکیل کمیته ویژه علمی - آموزشی در نمایشگاه شانزدهم
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در نمایشگاه شانزدهم گفت: سال گذشته تجربه موفقی از برپایی کارگاه های آموزشی و تشریک تجربیات فعالان گردشگری در حوزه های مختلف را داشتیم، امسال این کارگاه ها با رویکرد جدیدی برگزار می شود و در همین راستا هم کمیته ویژه ای تحت عنوان کمیته علمی - آموزش تشکیل شده است.
فاطمی با تأکید بر استقبال شرکت های خارجی از نمایشگاه گردشگری امسال گفت: چندسالی حضور شرکت های خارجی را نداشتیم اما خوشبختانه امسال استقبال خوبی شد و کشورهای زیادی زیادی همچون مالزی، هند، ترکیه، عراق، روسیه، ترکمنستان، تاجیکستان، قرقیزستان و ... در نمایشگاه امسال حضور دارند.
ممنوعیت طبخ و فروش غذا در نمایشگاه امسال
وی در پاسخ به این سوال که برای جبران ضعف سال گذشته در غرفه های گردشگری خوراک چه تدابیری داشته اید، گفت: سال گذشته اولین سالی بود که ما گردشگری خوراک را به نمایشگاه آوردیم و چندان با ساختار مدنظر ما هماهنگ نبود.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی ادامه داد: امسال بحث غذا را به آن شکل نخواهیم داشت، تأکیدی که داشتیم این بوده که هیچ گونه فروش غذایی نداریم حتی غذاهای سنتی ایرانی، مگر در بسته بندی های خاص، هیچ گونه پخت غذا هم در محوطه و کل نمایشگاه نخواهیم داشت اما حضور شرکت های قوی در حوزه تجهیزات رستورانی، استانداردسازی رستوران و مراکز هتلی در نمایشگاه شانزدهم پررنگ تر است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/