بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام، فرزادشریفی روز پنجشنبه سوم فروردین ماه 1402 اظهار کرد: در راستای حفظ شان ماه مبار رمضان و نیز رعایت حال گردشگران و مسافران نوروزی اماکن پخت و توزیع غذا با اخذ مجوز باید فعالیت کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: به همه اماکن عرضه غذا نظیر هتل، مهمانپذیر، مجتمعهای بین راهی، نورزگاه و نمایشگاههای سوغات محلی و سیاهچاردهای دایرشده در این اماکن بخشنامههای پذیرایی از گردشگران نوروزی ابلاغ شده است.
شریفی یادآور شد: این اماکن تحت نظارت ستاد خدمات سفرهای نوروزی مکلف شدهاند مواد غذایی سنتی استان ایلام را در فضاهای محصور و بسته و دور از انظار عمومی به گردشگران ارائه دهند.
او تاکید کرد: گروههای نظارت و بازرسی به صورت میدانی از این اماکن بازدید میکنند و با هرگونه تخلف مشاهده شده در این زمینه برخورد جدی خواهد شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/