حجتالاسلام سیدرضا تقوی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میراثآریا با تأکید بر این که فرهنگ باید پشتوانه مالی داشته باشد، گفت: همان گونه که کارها و برنامه های اقتصادی باید پیوست فرهنگی داشته باشند، طرح های فرهنگی بزرگ هم برای این که به نوعی به جریان سازی منجر شوند و به صورت مستمر ادامه داشته باشد، باید به پیوست اقتصادی مجهز باشند.
او در توضیح این که فرهنگ چگونه می تواند پشتوانه قابل اطمینانی برای اقتصاد کشور باشد، اظهار کرد: سه بخش مهم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرکدام به صورت مجزا می توانند بخش های مختلف اقتصاد را حمایت کنند. از ایجاد اشتغال پایدار گرفته تا کسب و کارهای متنوع و ورود مسافر و ارز به کشور همگی بخشی از ثمره فرهنگ برای اقتصاد است.
این نماینده مجلس با اشاره حوزه گسترده صنایع دستی کشور نیز اظهار کرد: صنایع دستی مجموعه ای وسیع و ارزشمند است که علاوه بر این که هنر و فرهنگ یک ملت را در قالب طرح هایی زیبا به نمایش می گذارد، می تواند به تنهایی جریانی اقتصادی برای کل مجموعه فرهنگ باشد.
حجتالاسلام تقوی همچنین تأکید کرد: اگر صنایع دستی را فقط با امری تشریفاتی و تزئینی بدانیم و جوانب با اهمیت دیگر این حوزه را مورد توجه قرار ندهیم، نمی توانیم رسالت فرهنگی آثار صنایع دستی و پیامی را که در دل آنها پنهان شده است به گوش مخاطب برسانیم.
حجت الاسلام تقوی با بیان این که معرفی صنایع دستی ایران به دنیا معرفی فرهنگ یک ملت است، اظهار کرد: حوزه صنایع دستی امروز نیازمند معرفی هرچه بیشتر و رواج پیدا کردن بازار خرید و فروش محصولات و آثارش است، چه بسا که رشد و رونق بازار صنایع دستی نه تنها باعث می شود این صنعت مهم روی پای خود بایستند، بلکه می تواند به یاری دیگر بخش های جامعه نیز از لحاظ اقتصادی بشتابد.
عضو کمیسیون فرهنگی پارلمان گفت: بازارهای داخلی و خارجی صنایع دستی نیاز دارد تا مملو از علاقه مندان شود و در این راستا انتظار می رود سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بستری را آماده کنند تا از طریق برگزاری نمایشگاه های متنوع و متعدد فرهنگ اصیل ملت ایران به دنیا نمایش داده شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان تهران با تأکید بر این که در راستای کمک مجلس به سه عرصه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور خلاء قانونی وجود ندارد، ادامه داد: هر کجا که نسبت به توسعه و ترویج این سه حوزه خلائی احساس شود مجلس این آمادگی را دارد که آن فقدان را برطرف کند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/