به گزارش میراث آریا و به نقل از ایرنا، سیدمحمد حسینی درباره نگاه دولت به حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: در طول سالهای گذشته نسبت به این سه حوزه کوتاهیهایی شده است، اما دولت سیزدهم به رونق گردشگری و به تولید و صادرات صنایعدستی و حفاظت از میراثفرهنگی نگاه جدی و ویژه دارد، این حوزهها به ویژه صنعت گردشگری جزو اولویتهای دولت سیزدهم است.
گردشگری پا بگیرد دیگر به سرمایهگذاری دولت نیاز ندارد
حسینی گفت: ایران از جاذبههای مختلف از طبیعی و تاریخی تا فرهنگی و هنری برخوردار است، با این اماکن تاریخی و مناظر طبیعی بیش از این میتوان گردشگر به کشور جذب کرد. در حوزه گردشگری همه باید کمک کنند و در کنار هم و با هم کار کنیم تا این صنعت رونق بگیرد، گردشگری منشا و منبع درآمد است، اگر رونق بگیرد و پا بگیرد دیگر به سرمایهگذاری دولت نیاز ندارد.
معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: حضور و سرمایهگذاری بخش خصوصی بسیار موثر است، از طرفی سفارتخانههای ما در خارج از کشور باید فعالتر شوند، رسانهها و صداوسیما در معرفی ایران به جهان خیلی میتوانند کمک کنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: لایحه اختیارات وزارت میراثفرهنگی به مجلس ارسال شده است، امیدوارم هر چه زودتر در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد و به صحن بیاید، خود نمایندگان مجلس هم لوایح دولت نسبت به طرح ها را اولویت می دهند، تا پایان سال که بحث بودجه و مسائل مختلف بوده است که تاخیر افتاده اما پیگیری میکنیم که زودتر در دستور کار قرار گیرد.
بعد از نمایشگاه کتاب با شهرداری مذاکره میکنیم
حسینی درباره شرایط و تسهیلات محل برگزاری نمایشگاه های کتاب و قرآن در مصلای تهران گفت: التبه دسترسی مردم به مصلای تهران برای نمایشگاه آسانتر است، امسال که گذشت، اما برای سالهای بعد باید در همکاری نزدیک دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران درباره محل این نمایشگاه تصمیمگیری شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری با بیان اینکه شهر آفتاب متعلق به شهرداری تهران است، افزود: باید با مذاکره با شهردار تهران این مساله حل شود، تسهیلات و خدمات عمومی مناسب برای انتقال نمایشگاه به شهر آفتاب فراهم شود، پس از این دوره نمایشگاه مذاکراتی را با شهردار تهران انجام میدهم و مساله را پیگیری میکنم.
بخشکودک نمایشگاههای قرآن پررنگتر شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم با اشاره به استقبال عمومی از نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: البته دو سه سال به دلیل شیوع کرونا نمایشگاههای فرهنگی و قرآنی حضوری نبود و امسال دومین سالی است که این رویدادها حضوری برگزار میشود و قطعا نمایشگاه کتاب مانند نمایشگاه قرآن با استقبال مردم و اهالی فرهنگ و کتاب مواجه خواهد شد. بخشهای ویژه گروه سنی کودک و نوجوان و خانواده از جاذبههای این نمایشگاهها است که باید پررنگتر و پربارتر شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/