حسین نوش آبادی در گفت وگو با خبرنگار میراثآریا با تاکید بر گسترش تفاهم نامه لغو روادید بین جمهوری اسلامی با سایر کشورها گفت: سیاست لغو روادید در دولت ها بر اساس منافع و تقابل دو کشور بوده و گستردگی ارتباطات در این موضوع اثرگذار است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: سیاست لغو روادید بر اساس روابط نزدیک، راهبردها، سیاستهای تبیین شده و تعاملات دو طرفه بین کشورهاست.
وی افزود: از آنجایی که صدور روادید یکی از منابع درآمد دولتها محسوب می شود؛ لغو روادید برای کشورها باید منافع متقابل به همراه داشته باشد تا این امر مهم محقق شود.
نوش آبادی بیان کرد: با برخی از کشورها تفاهم نامه برای لغو روادید داریم اما تعداد آنها محدود است به همین خاطر گسترش این موضوع نیازمند تلاش جدی و مضاعف دستگاه دیپلماسی کشور است.
وی ابراز کرد: تعداد کشورهایی که باید با آنها لغو روادید داشته باشیم ضرورت دارد افزایش پیدا کند که لازمه آن برگزاری دیدارها، کمیسیون ها و نشست های مشترک است تا منجر به تفاهم نامه برای لغو روادید با کشور های هدف شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کرد: متاسفانه در گذشته در حوزه لغو روادید ضعیف عمل کردیم که مهمترین عوامل آن عبارتند از فضاسازی دشمنان علیه جمهوری اسلامی و سوء تفاهمات به وجود آمده با برخی از کشورها.
نوش آبادی عنوان کرد: با توجه به مزیت های اقتصادی، گردشگری، فرهنگی، تمدنی با تاریخچه 8 هزار ساله و همچنین تمایل بالای اتباع کشورهای عربی برای سفر به ایران و حضور در مناطق کوهستانی و شمالی کشور در این دوره سیاست خارجی موضوع لغو روادید با همسایگان باید توسط وزارت خارجه پیگیری شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/