تفویض رتبه شغلی در سطح عالی و خبره نخستین گام برای تمرکززدایی/ ایجاد تحول در حوزه پژوهش و آموزش

مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تفویض رتبه شغلی در سطح عالی و خبره را به‌عنوان نخستین گام در راستای چابکسازی وزارتخانه در حوزه منابع انسانی عنوان کرد و در تشریح برنامه‌های خود بر ایجاد تحول در حوزه پژوهش و آموزش تاکید کرد.

سید امیر سیدمومنی مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا تفویض اختیار به استان‌ها را در چابک‌سازی ستاد و تسریع کارها موثر دانست و افزود: مهم‌ترین ماموریت ستاد مرکزی هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و راهبری است، لذا تحقق سیاست‌‌های جدید با درگیری ستاد در اموراجرایی به تاخیر می‌افتد.

او با اشاره به تاکید مقام عالی وزارت بر انجام کارهای ریشه‌ای، فرهنگ‌سازی و هویت‌‌بخشی به وزارتخانه، افزود: در هیچ زمانی تا این میزان بر موضوع تفویض اختیار تاکید وجود نداشت، لذا باید از این فرصت استفاده و ستاد را از انجام فعالیت‌های اجرایی رها کنیم.

سیدمومنی با بیان اینکه اولویت و نگاهمان افق تحول مقام عالی وزارت است، ادامه داد: برای رسیدن به این مهم نیاز به آماده‌سازی برخی زیرساخت‌ها داریم که در این راستا گام نخست شناسایی موارد‌ قابل تفویض به استان‌ها است.

مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری با اشاره به اشراف خود بر امور منابع انسانی، از ارتقای رتبه شغلی به‌عنوان نخستین آسیب شناسایی شده در این حوزه نام برد و افزود: در گذشته ارتقای رتبه تا سطح ارشد به استان‌ها تفویض شده بود، اما بررسی سطح خبره و عالی در ستاد انجام می‌‌گرفت که در نخستین گام و این امر به استان‌ها واگذار شد.

او به بررسی 1610 پرونده ارسال شده از استان توسط ستاد در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بنا به محاسبات انجام گرفته با تفویضی که دراین راستا انجام گرفت 144 نفرروز وقت همکاران ستادی آزاد شد که می‌تواند صرف پژوهش شود. همچنین ارتقای رتبه که در گذشته دو ماه طول می‌کشید در حال حضر در دو روز انجام می‌شود.

سید مومنی ایجاد تحول در پژوهش و آموزش را جزو مهم‌ترین نیازهای حوزه منابع انسانی عنوان کرد و بر اهمیت برنامه‌ریزی در این راستا تاکید کرد.

مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری به تشکیل اتاق فکر به‌عنوان یک ضرورت برای اصلاح نظام اداری و تدوین برنامه جامع نیروی انسانی وزارتخانه اشاره کرد و افزود: در راستای برنامه‌ریزی برای افق 10 ساله‌ وضعیت منابع انسانی وزارتخانه تشکیل اتاق فکر یک ضرورت است که ساختاری کاربردی متناسب با قانون برنامه هفتم توسعه و قانون اهداف و وظایف وزارتخانه طراحی شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020225957914