بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ایلام، فرزادشریفی روز شنبه 29 اردیبهشت ماه در آیین تجلیل از خادمان حوزه میراثفرهنگی استان اظهار کرد: میراثفرهنگی در واقع شناسنامه و هویت ملی به یادگار مانده از نیاکان این سرزمین است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام افزود: در استان ایلام با توجه به نگاه مثبت مدیریت کلان استان و همافزایی اداراتی چون دستگاه قضا، نیروی انتظامی، محیطزیست و منابعطبیعی در بحث حفاظت و صیانت از آثار تاریخی و میراثفرهنگی استان اقدامات و همکاری موثری با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دارند.
شریفی تاکید کرد: باتوجه به سخت گذر و کوهستانی بودن استان، حفاظت و صیانت از آثار تاریخی با مشارکت نیرویانتظامی و با انجام گشتهای مشترک امکان پذیر است.
او از دادگستری استان برای ایجاد یک شعبه برای رسیدگی سریع و ویژه به تخلفات میراثفرهنگی از جمله حفاریهای غیرمجاز، تخریب ابنیه و یا استخراج اشیا تاریخی قدردانی کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام با بیان اینکه هشت هزار نفر انجمن فعال مردمنهاد در استان داریم، یادآور شد: در کنار ادارات همکار با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، همراهی انجمنهای مردمنهاد حافظ میراثفرهنگی که به صورت خودجوش از آثار تاریخی صیانت میکنند، ارزشمند است.
او به تدوین اطلس میراثفرهنگی استان ایلام اشاره و اضافه کرد: یکی از مهمترین اهداف این ادارهکل افزایش سواد عامه مردم در زمینه حفاظت و اهمیت جایگاه میراثفرهنگی و تغییر نگاه جامعه به صیانت از آثار تاریخی و میراثفرهنگی به یادگار مانده از ابا و اجداد این سرزمین است.
شریفی با بیان اینکه در عید نوروز امسال استان ایلام پذیرای بیش از 3میلیون نفر گردشگر بود، بیان کرد: ایلام به یکی از استانهای نوظهور در زمینه گردشگری در کشور تبدیل شده است.
در این آیین از خادمان حوزه حفاظت از میراثفرهنگی استان و برخی از اعضای انجمنهای مردمنهاد تجلیل و از کتاب گنجینه ماندگار (میراثفرهنگی ناملموس استان ایلام) رونمایی شد.
انتهای پیام/