«صنایع‌دستی» در بخش‌های مختلف آموزشی وارد و به درستی معرفی شود/ بازار خوب کشورهای همسایه برای صادرات «صنایع‌دستی» ایران

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی صنایع دستی و گردشگری را جایگزین خوبی برای بودجه نفتی کشور عنوان کرد.

علی حدادی در گفت‌وگو با میراث‌آریا گفت: برخی قوانین مزاحم و متناقض وجود دارد که در راستای رفع این موانع تلاش زیادی شده و اگر نیاز باشد قوانین جدیدی مصوب می‌شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قابلیت‌های ویژه کشور در زمینه صنایع‌دستی تصریح کرد: اتصال به اوراسیا یکی از نکات مثبتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. کشورهای همسایه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر جمعیت دارند که بازار خوبی برای صنایع‌دستی ایران است. 

حدادی وجود جمعیت جوان و با استعداد مخصوصا در عرصه صنایع‌دستی را یکی از ظرفیت‌های کشور دانست و گفت: اگر بخواهیم جایگزین خوبی برای بودجه نفتی کشور داشته باشیم باید از ظرفیت‌های صنایع‌دستی و گردشگری استفاده شود. وظیفه متولیان صنایع‌دستی کشور و اکثر استان‌ها معرفی درست این ظرفیت است. 

وی با اشاره به اینکه باید تحول بنیادین در آموزش صورت بگیرد، اظهار کرد: آموزش‌های صنایع‌دستی باید تقویت شود. باید با قانون‌گذاری درست، صنایع‌دستی در بخش‌های مختلف آموزشی وارد و به درستی معرفی شود؛ همچنین استعدادها در این زمینه حمایت شوند و مشکلاتی از جمله بیمه نداشته باشند. 

حدادی اضافه کرد: رفع موانع و جلوگیری از موازی کاری‌ها در  بخش صنایع‌دستی ضروری است. 

وی با اشاره به ضرورت فعال کردن بخش خصوصی گفت: اعتماد به بخش خصوصی صنایع‌دستی به معنای واقعی و تشویق آن‌ها به فعالیت از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین باید از تبصره‌های قانونی چون تبصره ۱۸ برای تقویت و حمایت از صنایع دستی در قالب تسهیلات کم بهره و ایجاد اشتغال استفاده شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020316761458

برچسب‌ها