خروجی همه تولیدات صنایع‌دستی مازندران باید فروش در داخل و خارج کشور باشد

مدیرکل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: خروجی همه تولیدات صنایع‌دستی باید فروش در داخل و خارج کشور و صادرات محصولات به کشورهای دیگر باشد.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، صادق برزگر دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ در نشست با مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به برنامه ریزی برای معرفی صنعت‌گران صنایع‌دستی به صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای برای استفاده صنعت‌گران و هنرمندان صنایع‌دستی از تسهیلات صندوق در دستورکار قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با تاکید بر راه‌اندازی انجمن صنایع‌دستی در مازندران، تصریح کرد: حوزه صنایع‌دستی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاها از اولویت اداره‌کل است که باید برای تحقق آن برنامه‌ریزی مناسب صورت گیرد.

او با بیان اینکه فرصت بسیار خوبی است که می‌توان هنرمندان و صنعت‌گران صنایع‌دستی به صندوق کارآفرینی امید معرفی شوند، گفت: این تسهیلات باید در قالب فعالیت صنعت‌گران با توجه به اینکه بخش عمده آنها در روستاها سکونت دارند، پرداخت شود.

برزگر خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد زیاد هنرمند و صنعتگر در استان باید انجمن فعال صنایع‌دستی تشکیل شود تا بتوانند برای پیشبرد اهداف و رفع مشکلات خود برنامه‌ریزی درست انجام دهند. 

او با اشاره به جاجیم لاشت، گلیچ بهشهر و حصیربافی روستای درزیکلا بابل در سال جاری ثبت ملی شده است، افزود: صنعتگران می‌توانند با ارائه تسهیلات بانکی در تولید رشته‌های مختلف صنایع‌دستی فعالیت بیشتری داشته باشند.

 برزگر ادامه داد: در پرداخت تسهیلات حوزه اقامتگاه‌های بوم‌گردی با بانک توسعه تعاون و حوزه صنایع‌دستی با صندوق کارآفرینی امید برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به اینکه باید زنجیره ارزش و برنامه راهبردی در حوزه صنایع‌دستی برنامه‌ریزی شود، گفت: خروجی همه تولیدات صنایع‌دستی باید فروش در داخل و خارج کشور و صادرات محصولات به کشورهای دیگر باشد.

برزگر با بیان این مطلب که با توجه به بازار خوب صنایع‌دستی اما با مشکل مواد اولیه مواجه هستیم، یادآور شد: صنعتگران به دنبال درآمدزایی و نقدینگی از فروش تولیدات خود هستند که باید برای رفع مشکلات آنها آسیب‌شناسی صورت گیرد.

او ادامه داد: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های صنایع‌دستی در استان باید یک مقدار از اعتبارات به استان اختصاص یابد.

تنفس ۶ ماهه بازپرداخت تسهیلات اعطایی به صنعتگران 

همچنین مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید مازندران با اشاره به اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی،گردشکری و صنایع‌دستی استان می‌تواند با معرفی صنعت‌گران و فروشندگان مورد تایید به عنوان پیش فاکتور به صندوق آنها از تسهیلات صندوق استفاده کنند، گفت: تسهیلات تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در یک مرحله پرداخت اما بیش از این میزان با ارائه فاکتور و بازدید از کارگاه پرداخت می‌شود.

محمدرضا حاتمی با اشاره به اینکه ضمانت بانکی یک نوع معضل شده است، تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید مشکل ضمانت را تسهیل کرد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید مازندران از تنفس شش ماه این صندوق برای بازپرداخت تسهیلات خبر داد و گفت: پرونده تسهیلات متقاضیان باید توسط اداره‌کل تایید و به عنوان پیش فاکتور به صندوق کارآفرینی امید ارائه شود.

او ادامه داد: صنعتگران برای ارائه تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید استان تا پایان خرداد ماه سال جاری می‌توانند پرونده‌های خود را ارائه دهند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020329482123