هویت‌بخشی و حفظ آثار تاریخی با بیان پیشینه و روایات موجود در رابطه با میراث‌فرهنگی

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بابیان اینکه در گردشگری باید واژه‌ها، تاریخ و اصالت‌ها را به قصه تبدیل کرده و به مردم آموزش دهیم تا مردم بیشتر قدردان این داشته‌ها و سرمایه‌های ارزشمند باشند، گفت: بیان پیشینه و روایات موجود در رابطه با میراث فرهنگی باعث هویت‌بخشی به آثار تاریخی و در نهایت حفظ آن می‌شود.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، عصر روز شنبه 10 تیرماه به مناسبت سالروز ثبت جهانی باغ پهلوان‌پور، نشست تخصصی حفاظت از باغ‌های جهانی در مهریز با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی کشور، علیرضا مرادیان معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری مهریز، اعضای شورای شهر، مسئولان استان و جمعی از راهنمایان و فعالان گردشگری برگزار شد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست بابیان اینکه تیرماه، ماه معرفی آثار گردشگری ایران به جهانیان است، گفت: به واسطه اینکه معمولاً در این ماه نشست‌های یونسکو برگزار می‌شد و ما می‌توانستیم به داشته‌ها و میراث فرهنگی‌مان مفتخر شویم، عمده آثار ایران در ماه تیر به ثبت جهانی رسیده است.

فاطمی با اشاره به اهمیت بیان داستان‌های مرتبط با میراث فرهنگی برای عموم مردم، به اظهارات ایزابل بلانکو دل پنیال که کارهای مطالعاتی روی باغ‌های ایران انجام می‌داد، پرداخت.

او در ادامه صحبت‌های خود تصریح کرد: در گردشگری باید واژه‌ها، تاریخ و اصالت‌ها را به قصه تبدیل کرده و به مردم آموزش دهیم تا مردم بیشتر قدردان این داشته‌ها و سرمایه‌های ارزشمند باشند. بیان پیشینه و روایات موجود در رابطه با میراث فرهنگی باعث هویت بخشی به آثار تاریخی و درنهایت حفظ آن می‌شود.

این نشست با خوانش وقف نامه قنات جهانی حسن‌آباد و رونمایی از محور فرهنگی خادمین باغ‌های جهانی ادامه یافت.

هویت‌بخشی و حفظ آثار تاریخی با بیان پیشینه و روایات موجود در رابطه با میراث‌فرهنگی

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 1402041101288
دبیر مریم قربانی‌نیا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha