به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، در ادامه افتتاحیه مراسم «غدیر در آیینه میراثفرهنگی» 14 تیر 1401، که با گشایش نمایشگاه و برگزاری کارگاههای تخصصی هنرهای سنتی همراه بود، پنلهای تخصصی در این حوزه برگزار و متخصصان میراثفرهنگی به تشریح پژوهشهای صورت گرفته در این حوزه پرداختند.
در نخستین پنل تخصصی موضوعات «تسلسل یا گسست در آرمان شهر»، «غدیر در ادبیات شفاهی ایران»، «عید غدیرخم در میان بختیاریها»، «عید غدیر خم در پهنه سنتهای الهی: مقایسه تطبیقی در حوزه مردمشناسی دین» و «جایگاه غدیر در اعیاد اسلامی: رویکرد مردمشناسی» توسط محققان و اندیشمندان حوزه مردمشناسی به بحث نهاده شد.
«نمادها در عید غدیر خم»،«سنت های فتوت و کارآفرینی فتوتی»، «انگشترسپاری در معراج: بازنمایی نمادین تدام قدرت الهی»، «بازنمود غدیر در ادبیات فارسی» و «عید غدیرخم در میان اقوام ایرانی» عناوینی بودند که در دومین پنل تخصصی توسط پژوهشگران و صاحبنظران مردمشناسی مورد بررسی قرار گرفت.
در سومین و آخرین پنل تخصصی نیز هنرمندان و پژوهشگران هنرهای سنتی به تشریح موضوعات«هنرمند کامل از منظر عرفان»، «رویکردهای آئینی در مطالعات هنر ایران»،« مفهوم صناعت در متن دینی با تکیه بر قرآن مجید»، «دین، قدرت و هنرهای سنتی در ایران» پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما