شانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با معرفی برترین‌ها به پایان رسید

شانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر پس از سه روز برگزاری در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر با معرفی برترین‌ها به پایان رسید.

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، عصر روز جمعه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۲ شانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برترین‌ها در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر به پایان رسید. 

حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: شانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با حضور ۶۰ غرفه از ۱۰ استان کشور برگزار شد و شرکت‌کنندگان طی سه روز آش‌ها، غذاهای سنتی و صنایع‌دستی بومی خود را ارائه کردند.

محمدی ادیب افزود: جشنواره آش نیر فرصت ویژه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های شهرستان نیر است که این اتفاق امسال و در شانزدهمین دوره این جشنواره با همکاری همه نهادهای مرتبط به ویژه در شهرستان نیر به ثمر رسید.

او با اشاره به برگزاری جشنواره‌های متعدد با هدف افزایش شور و نشاط اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های گردشگری سراسر استان، تاکید کرد: امسال و در قالب رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو جشنواره‌های متعددی را در سراسر استان تدارک دیده‌ایم که در ۴ ماه نخست سال در سطوح استانی، ملی و بین‌المللی نمونه‌های موفق این جشنواره‌ها برگزار شده‌اند.

محمدی ادیب ادامه داد: در این جشنواره علاوه بر نمایش و عرضه آش و ‌غذاهای سنتی، داوری آثار ارائه شده نیز توسط سرآشپزهای ماهر انجام شد و برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف انتخاب و معرفی شدند. 

انتهای پیام/

کد خبر 1402041701546
دبیر مریم قربانی‌نیا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha