به گزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان، ولی جهانی با بیان این مطلب گفت: ۳۰۰ بنای تاریخی در اختیار دستگاههای دولتی در گیلان شناسایی شده است که ۲۲۱ بنای تاریخی آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان اظهار کرد: طبق ماده ۹۸ قانون برنامه ششم توسعه و قانون حمایت از بافتهای تاریخی، دستگاهها موظف هستند که این بناها را تبدیل به موزه یا به بخش خصوصی واگذار کنند.
او با تاکید بر اینکه این موضوع باید به بخشی از مطالبهگری رسانهها تبدیل شود، گفت: پیگیریهای لازم در این خصوص انجام شده و بخشی از دستگاهها چون شیلات کیاشهر فراخوان دادهاند و مابقی نیز باید روند یاد شده را طی کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان یادآور شد: 100 بنای تاریخی استان تبدیل به فرصت سرمایهگذاری شده و کتاب اطلاعات جامع آن نیز تدوین شده است.
جهانی افزود: گیلان سرزمین سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است و میراثفرهنگی برای سرمایهگذاری در این خصوص ظرفیتی قابل اعتناست.
او ادامه داد: اگر چه اعتبارات اندک است اما با همه این احوال ۵۲ بنای تاریخی در استان برای تغییر کاربری به موزه در نظر گرفته شده و برنامهریزیها در حال انجام است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان بیان کرد: ۵۲۰۰ اثر تاریخی در گیلان شناسایی شده که 1235 اثر از گیلان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۲۳ موزه در استان فعال است که ۱۳ موزه تخصصی در دو سال اخیر ایجاد شده است.
انتهای پیام/
نظر شما