به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، مریم پهلوان شریف با اعلام این خبر گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم در حوزه علوم میراثی و هویتی، مطالعات حوزه ایران فرهنگی است که با توجه به ریشههای مشترک میراثفرهنگی همگون کشورهایی که در این حوزه قرار دارند، اهمیتی ضروری و حیاتی پیدا میکند.
او با بیان اینکه به واقع مطالعات یاد شده، بنیان و پایه دیپلماسی میراثی و حفظ و تعمیق میراث میان فرهنگی و تمدنی کشورهای مذکور است، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در متون بالادستی برنامه ششم توسعه بر این موضوع تأکید شده است.
کارشناس ارشد پژوهشکده مردمشناسی افزود: مهمترین اهداف در انجام این طرح، بررسی فعالیتهای علمی و فرهنگی انجام شده از سوی پژوهشکدهها و گروههای مستقل پژوهشی در حوزه ایران فرهنگی، رفع کاستیهای مرتبط با اطلاعات مذکور، ارائه استراتژی و برنامههای راهبردی به منظور توسعه مطالعات حوزه ایران فرهنگی در پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری است.
پهلوان شریف اظهار کرد: با توجه به این ضرورت، پژوهشکده مردمشناسی به تألیف گزارش پژوهشی با عنوان شناختنامه مطالعات حوزه ایران فرهنگی در پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری پرداخته، و مجموعه فعالیتهای پژوهشکدهها و گروههای مستقل پژوهشگاه را در حوزه ایران فرهنگی ثبت و طبقهبندی کرده است.
انتهای پیام/
نظر شما