اداره کل میراث‌فرهنگی خراسان رضوی در استفاده از ظرفیت بانوان وضعیت خوبی دارد

مشاور امور زنان و خانواده وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در استفاده از ظرفیت بانوان به نسبت وضعیت خوبی دارد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی زینب اختری دوشنبه دوم مرداد ماه 1402 با حضور در جمع بانوان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت: با توجه به این‌که براساس ویژگی‌های خاص بانوان در نظم و انضباط و روحیه و سلیقه‌ای که دارند باید از ظرفیت مدیریتی بانوان در کنار آقایان استفاده شود.

مشاور امور زنان و خانواده وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: مدیریت بانوان در کنار مدیریت آقایان می‌تواند سودمند باشد، امیدواریم استفاده بیشتری از این ظرفیت انجام شود.

اختری با اشاره به زیست بوم خراسان رضوی تصریح کرد: بانوان در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت‌های ویژه دارند و بیشتر کارآفرینان و هنرمندان صنایع‌دستی را بانوان تشکیل می‌دهند.

او تصریح کرد: معتقدم پوشش خاص دین و ادیان نیست، بلکه پوشش به سنت و فرهنگ گرده خورده است، بحث‌های مربوط به لباس انسان‌ها به ویژه بانوان به فرهنگ جزو فرهنگ است، نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورها مورد توجه است و به‌عنوان میراث ناملموس تلقی می‌شود.

اختری گفت: در سراسر کشور پوشش‌های سنتی داریم که در استان خراسان رضوی نیز این پوشش‌های سنتی به صورت ویژه در منطقه کلات پوشش خاصی دارند و این پوشش می‌تواند جزو جاذبه گردشگری باشد و گردشگر را فرا می‌خواند.

مشاور امور زنان و خانواده وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: ما می توانیم با استفاده از پوشش های جذاب جوانان را جذب کنیم و همین پوشش‌های سنتی را مدرن و استفاده به‌روز از آن‌ها دشته باشیم، ما آنجایی که طرح‌های سنتی را روی پارچه‌ها و لباس‌ها پیاده کردیم، جوانان علاقه‌مند شده و استفاده کردند.

او به ظرفیت‌ صادرات لباس‌های سنتی ایران اشاره کرد و گفت: پوشش در ایران از تنوع بیشتری به نسبت دیگر کشورها برخوردار است و هر منطقه از ایران یک نوع پوشش خاص خود را دارد.

اختری تاکید کرد: در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رویکرد ما  در ارتباط با مخاطب تعاملی است، در بحث‌های عفاف و حجاب نیز باید رویکرد تعاملی، ترویجی، تشویقی و ایجابی باشد. تجربه هم نشان داده که رویکردهای تبلیغی، ترویجی و ایجابی بهتر جواب داده است و ما نیز در نمایشگاه‌هایی که برگزار کردیم این رویکرد را دنبال کردم و موفقیت بیشتری را داشتیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1402050300174
دبیر مرضیه امیری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha