به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، سید جواد موسوی در هماندیشی شورای ملی ثبت آثار تاریخی با قضات دیوان عدالت اداری با بیان این مطلب افزود: کارشناسان میراثفرهنگی براساس دادههای و علم باستانشناسی برای ثبت آثار تاریخی اقدام و نظر میدهند باید نظرات کارشناسی آنها در دیوان عدالت مبنا قرار گرفته و براساس نظرات آنها رای صادر شود.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری این هماندیشی تصریح کرد: این نشست در راستای حفاظت از میراثفرهنگی و استیفای حقوق مردم با رعایت ملاحظات میراثی برگزار شده است.
موسوی افزود: امیدوارم برگزاری این نشست به رفع چالشهای مردم و وزارت در حوزه حرائم و آثار تاریخی ثبت شده در فهرست میراث ملی کمک کند.
او با اشاره به ظرفیتهای میراثفرهنگی خراسان رضوی گفت:ا از این استان بیش از 2 هزار اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و یک سوم موزههای کشور در این استان قرار دارد.
موسوی اظهار کرد: حدود یک سوم از 293 رشته صنایعدستی کشور در استان خراسان رضوی فعال است و تعداد زیادی از این رشتههای صنایعدستی مرتبط با موضوع زیارت است.
او به ظرفیتهای گردشگری و زیارت در استان اشاره کرد و گفت: حدود 50 درصد واحدهای اقامتی کشور در استان قرار دارد و سالانه در استان میزبان 50 درصد گردشگران خارجی هستیم، همچنین با توجه به اینکه یک سوم جمعیت ایران به مشهد مشرف میشوند، باید با همفکری به خدمترسانی بهتر و ارتقاء کمی و کیفی زیارت کمک کنیم.
در نشست هماندیشی شورای ملی ثبت آثار تاریخی فرهنگی با قضات دیوان عدالت اداری ادارات کل استانی به صورت برخط حضور داشتند و در پایان نشست سوالات خود در حوزه آراء دیوان عدالت اداری مطرح کردند.
انتهای پیام/
نظر شما