به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی البرز، شهرزاد تیمورزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح با هدف پژوهشی و حمایتی جهت شناسایی هنرمندان و رشتههای فعال و همچنین رشتههای در حال منسوخ شدن و حمایت از فعالان و صنعتگران صنایع دستی در تمام نقاط استان از جمله روستاها انجام میشود.
سرپرست معاونت صنایع دستی استان البرز با اشاره به اینکه بسیاری از هنرمندان به خصوص در روستاها نسبت به مزایای دریافت مجوز میراث فرهنگی اطلاع چندانی ندارند گفت: در این طرح با همکاری فرمانداریها، بخشداریها و دهیاریها و تعامل با ادارات میراث فرهنگی شهرستانها سعی میشود تا بانک جامع اطلاعاتی تمام هنرمندان استان تکمیل شود.
به گفته تیمورزاده این طرح علاوه بر اینکه بانک اطلاعاتی جامعی از هنرمندان و رشتههای فعال صنایع دستی استان را به دست میدهد، با اعطای مجوز به هنرمندان و برخورداری از مزایای آن به حمایت از این قشر و صنایعدستی پرداخته میشود. همچنین به شناسایی هنرهای در حال منسوخ شدن در روستاها پرداخته میشود و با اقداماتی چون آموزش و کمک به تولید بیشتر به ماندگاری آنها کمک میشود و رشتههای منسوخ شده نیز احیا خواهد شد.
او مواردی از جمله معافیتهای مالیاتی، دریافت وام مشاغل خانگی، شرکت در نمایشگاههایی که از سوی میراث فرهنگی برگزار میشود، تخفیف تعرفههای انرژی (برق و گاز) را از امتیاز دریافت مجوزهای میراث فرهنگی در رشتههای صنایعدستی عنوان کرد.
گفتنی است تا کنون ۸۳ رشته از ۲۹۵ رشته مصوب صنایع دستی کشور در البرز شناسایی و فعال شده است.
انتهای پیام/
نظر شما