بیش از ۲۵۰ موکب دارای پزشک هستند/ ذخایر دارویی اربعین مناسب است

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: بر اساس آمار بیش از ۲۵۰ موکب دارای پزشک هستند و خدمات درمانی را به زائرین ارائه می دهند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری میراث آریا به نجف اشرف، محمد پاکمهر در حاشیه بازدید از درمانگاه های هلال احمر مستقر در نجف اشرف با اشاره به نشست کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص  تمهیدات اربعین حسینی، اظهار کرد: امسال برای اولین بار علاوه بر حوزه درمان که به صورت جدی ورود شده است، تمهیدات ویژه ای برای حوزه بهداشت صورت گرفته است.

وی افزود: بهداشت مقدمه درمان است و در سال های گذشته ما ضعف در حوزه پیشگیری و مسائل بهداشتی را داشتیم و فقط بر مسئله درمان ورود کرده بودیم که به نوعی ضعف به حساب می آمد اما امسال کارشناسان بهداشت محیط بیشتری در اربعین حسینی حضور فعال دارند که یک نقاط قوت است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به مقایسه اربعین سال گذشته با امسال گفت: در اربعین سال جاری شاهد تمهیدات بارزی نسبت به سال گذشته هستیم به طوری که در اعزام نیرو افرایش چشمگیری شاهد بودیم و تعداد از ۳ هزار نفر به  بیش از ۴ هزار نفر نیرو رسیده است.

پاکمهر با اشاره به افرایش تعداد درمانگاه های خدمات رسان در اربعین گفت: امسال بیش از  ۸۰ درمانگاه بین راهی فعال است و بیش از ۸ بیمارستان در نجف، مسیر پیاده روی و کربلا فعال شده است.

وی با بیان اینکه خدمات دهی سال جاری کاملاً با سال گذشته متفاوت است، اظهار کرد: بر اساس آمار بیش از ۲۵۰ موکب دارای پزشک هستند و خدمات درمانی را به زائرین ارائه می دهند و جمعیت هلال احمر نیز تغذیه دارویی و نیازهای درمانی موکب ها را فراهم کرده تا خدمات دهی به زائرین با کیفیت بهتری ارائه شود.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه در بحث تعداد آمبولانس ها در اربعین سال جاری با گذشته تفاوت فاحشی وجود دارد، افزود: پیش از این ۵۰  دستگاه آمبولانس در اربعین خدمات رسانی می کردند که این تعداد به بیش از ۸۰ دستگاه آمبولانس افرایش یافته، همچنین تعداد اتوبوس آمبولانس ها نیز در سال جاری به ۸ دستگاه رسیده است.

پاکمهر با اشاره به اینکه نسبت به سال گذشته در نحوه خدمات دهی تفاوتی را شاهد هستیم، اظهار کرد: بیماران مراجعه کننده به این درمانگاه ها تریاژ بندی می شوند و افراد نیازمند بستری نیز با آمبولانس های مستقر در درمانگاه در اسرع وقت اعزام به مراکز درمانی را انجام می دهند.

وی با اشاره به راه اندازی بیمارستان امیرالمؤمنین در نجف اشرف، خاطر نشان کرد: این بیمارستان با ظرفیت ۱۵۰ تخت بستری با وجود متخصصین ایرانی و همچنین ارائه خدمات جراحی و اورژانس  در حال خدمت به زائران حسینی است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد پزشکان نسبت به سال گذشته افرایش پیدا کرده است، گفت: ظرفیت و تنوع تخصص ها نیز در حوزه بهداشت و درمان افزایش یافته است و بسیاری از رزیدنت ها و انترن ها به صورت داوطلبانه و با علاقه شخصی در اربعین مشغول خدمت به زائران حسینی هستند.

پاکمهر با اشاره به تمهیدات دارویی در اربعین سال جاری، گفت: خوشبختانه طی بازدید انجام شده ذخایر دارویی مناسبی برای این ایام پیش بینی شده و در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طبق پیش بینی ها امروزه بیش از ۲۰ میلیون زائر در اربعین حسینی وارد خاک عراق می شود، افزود: باتوجه به شرایط آب و هوایی،زائرین دارای بیماری خاص داروهای خاص خود را به همراه داشته باشند ولی بر اساس پیش بینی های صورت گرفته داروهای خاص نیز توسط جمعیت هلال احمر  برای این بیماران فراهم شده است.
 
 

انتهای پیام/

کد خبر 1402061300910
دبیر مریم فیروزفر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha