کسب مقام سوم بانوی فسا در جشنواره بین‌المللی «Delicious Uzbekistan 2025»

مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فسا از افتخارآفرینی یک بانوی فعال در حوزه گردشگری خوراک در رویداد بین‌المللی ازبکستان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، ابراهیم عبدالله‌زاده گفت: طاهره مجیدی مدیر اقامتگاه بوم‌گردی سرای بهار بانو، با حضور در جشنواره بین‌المللی آشپزی ازبکستان و رقابت با شرکت‌کنندگانی از بیش از ۳۰ کشور جهان، موفق به کسب مقام سوم این جشنواره معتبر شد.

عبدالله زادده گفت این رویداد فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های بانوان ایرانی و ظرفیت‌های منحصربه‌فرد گردشگری شهرستان فسا است.

او ادامه داد ا:خانم مجیدی با ارائه دو غذای اصیل ایرانی یعنی قلیه‌ماهی و رنگینک، توانست توجه داوران این رقابت جهانی را جلب کند. این دستاورد نشان می‌دهد که غذاهای ایرانی ـ به‌ویژه غذاهای محلی جنوب کشور ـ ظرفیت بالایی برای معرفی در عرصه بین‌المللی دارند.

مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فسا ، جشنواره «Вкусный Узбекистан-2025 / Delicious Uzbekistan 2025» از ۲۷ تا ۲۹ نوامبر ۲۰۲۵ در تاشکند و هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی گردشگری «Tourism on the Silk Road» برگزار شد که این رویداد یکی از معتبرترین جشنواره‌های آشپزی منطقه محسوب می‌شود، شامل رشته‌های متنوعی از غذاهای سنتی، مدرن، نان‌پزی، دسر، غذاهای گیاهی و نوآورانه است.

عبدالله زاده با اشاره به اهمیت این دستاورد گفت: اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فسا از تمام ظرفیت‌های بومی، به‌ویژه توان بانوان کارآفرین، برای توسعه گردشگری خوراک حمایت می‌کند و موفقیت خانم مجیدی می‌تواند الگویی برای سایر هنرمندان و فعالان این حوزه باشد

اواظهار امیدواری کرد که این موفقیت زمینۀ حضور فعال‌تر فسا و استان فارس را در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های بین‌المللی فراهم کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091400894
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha