بهگزارش میراث آریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی، سومین دوره جشنواره انگور سیاه سردشت، ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ با حضور مرتضی صفری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی، کمال حسینپور، نماینده مردم سردشت، پیرانشهر و میرآباد، باباخان اسکندری فرماندار سردشت و تعدادی دیگر از مسئولان و مردم این شهرستان آغاز شد.
نماینده مردم سردشت، پیرانشهر و میرآباد در این جشنواره اظهار کرد: هزیه راهسازی در سردشت به علت موقعیت جغرافیاییاش بسیار بالاست به طوری که با هزینه ساخت یک کیلومتر راه در سردشت میتوان در سایر شهرستانها سه کیلومتر راه ایجاد و آسفالت کرد.
کمال حسینپور افزود: ما قبول داریم که وضعیت راههای مواصلاتی سردشت مطلوب نیست و یکی از علل توسعه هر شهرستانی به ویژه در حوزه گردشگری راههای مواصلاتی استاندارد و نزدیکی به مرکز است.
او ادامه داد: پیگیر ایجاد یک راه مواصلاتی استاندارد از شهر ربط به بوکان هستیم که قطعا با بودجههای استانی و شهرستانی امکانپذیر نیست بر همین اساس از رئیس جمهور درخواست بودجهملی کردهایم که موافقتهای اولیه اخذ شده است.
فعالسازی مرز کیله سردشت
فرماندار سردشت نیز در این جشنواره گفت: با زحمات مسئولان، مرز کیله سردشت فعال شده است اما برای توسعه گمرکات و بازارچهها باید طرف عراقی هم تمایل و آمادگی لازم را داشته باشد ما بسیار مایل به بازگشایی بازارچههای مرزی برای عرضه تولیدات محصولات و کالاهایمان هستیم.
باباخان اسکندری گفت: در نشست استانداران هممرز ایران و اقلیم کردستان نیز تمایل و آمادگی خود را برای توسعه روابط همهجانبه اقتصادی و بازرگانی با اقلیم کردستان و کشور عراق اعلام کرده و منتظر پاسخ آنها هستیم.
انتهای پیام/
نظر شما