بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، وحید امیری روز دوشنبه ۱۰ مهرماه در جلسه با مدیران اقامتگاههای بومگردی به مناسبت هفته گردشگری، اظهار کرد: اقامتگاههای بومگردی به نوعی پرچمدار احیای فرهنگ بومی و محلی کهن هر منطقه هستند و این احساس خاص ایرانی بودن را به گردشگران منتقل میکنند.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه، افزود: ایجاد این حس ویژه بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی باعث استقبال ویژه گردشگران به حضور در اقامتگاههای بومگردی شده است.
او ادامه دارد: در سالیان اخیر تعداد اقامتگاههای بومگردی در سراسر کشور افزایش چشمگیری داشته است و در استان کرمانشاه نیز شاهد افزایش این مجموعهها بودهایم.
امیری گفت: با توجه به استقبال گردشگران از این نوع اقامتگاهها، توسعه کمی و کیفی آنها در سطح استان کرماتشاه هستیم.
او افزود: در استان کرمانشاه در حال حاضر ۵۰ واحد اقامتگاه بومگردی دارای پروانه بهرهبرداری هستند و در شش ماه گذشته ۱۲ مورد موافقت اصولی صادر شده است که هشت مورد منجر به موافقت ایجاد شده است.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: هدف از ایجاد اقامتگاه بومگردی و سرمایهگذاری علاوه بر حفظ محیط زیست و مباحث فرهنگی آن، بحث پایداری آن است که باید مورد توجه قرار گیرد.
او تاکید کرد: هم در بعد سرمایهگذاری و هم در بعدگردشگری به اقامتگاهها کمک کنیم.
امیری گفت: از محل تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ و کمکهای فنی اعتباری استانی به توسعه و تجهیز اقامتگاههای بومگردی کمک میکنیم.
او تاکید کرد: علاوه بر پیگیری برخورد با واحدهای خانه مسافر غیرمجاز از طریق دستگاه قضایی، حل مشکلات بیمه و مالیات اقامتگاهها را نیز دنبال میکنیم.
در این نشست مدیران اقامتگاههای بومگردی نیز مشکلات خود را از جمله فعالیت خانه مسافرها و سوئیتهای اجارهای غیر مجاز، مشکلات بیمه پرسنل، پرداخت تسهیلات، تمدید پروانههای بهرهبرداری و... را مطرح کردند که مورد تاکید سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه برای پیگیری قرار گرفت.
انتهای پیام/
نظر شما