به گزارش میراثآریا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، محمدرضا خلجی امروز چهارشنبه ۲۳ اسفندماه اظهار کرد: بیش از ۱۲ بازارچه صنایعدستی ویژه نوروز پیشبینی شده که این نمایشگاهها و بازارچهها ویژه ایام نوروز در اکثر شهرستانهای استان برپا خواهند شد.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان افزود: در حال حاضر بیش از ۱۵ رشته و زیررشته فعال صنایعدستی شامل رشتههای سفالگری، نقاشی روی سفال، سفال نقش برجسته، سراجیسنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، منبت، معرق چوب، خراطی، مرواربافی، رودوزیهای سنتی، عروسکبافی، گلیمبافی، زیورآلات سنتی، قلمزنی روی مس و نقاشی روی شیشه در استان داریم که از پتانسیل شرکت در بازارچههای صنایعدستی برخوردارند.
او بیان کرد: در استان همدان، شهر لالجین به عنوان شهر جهانی سفال در کنار دیگر شهرهای ملی و جهانی صنایعدستی استان مانند شهر جهانی ملایر، شهر ملی تویسرکان و روستاهای ملی اشترمل و داویجان در تلاش برای رونق کسبوکارهای حوزه صنایعدستی و معرفی فرهنگ و هنر مردمان مناطق خود در قالب بازارچههای نوروزی و رونق معیشت خانواده هنرمندان و فعالان حوزه صنایعدستی هستند.
خلجی با بیان اینکه بازارچههای نوروزی در ارائه صنایعدستی استان در ایام سفر به ویژه عید نوروز از اهمیت ویژهای برخوردار است گفت: در بیشتر شهرستانهای استان این بازارچهها دایر خواهند شد.
معاون صنایعدستی استان همدان با ابراز خرسندی از رونق بازارچههای صنایعدستی در استان گفت: این بازارچهها قدرت نمایش و معرفی آثار صنایعدستی استان و نیز طرح نقاط قوت و ضعف در تولید و بستهبندی صنایعدستی را خواهند داشت تا بتوان با اجرای برنامهریزیهای مدون به هنرمندان ارجمند این حوزه بهگونه موثرتری یاری رساند و اشکالات آنها شناخته و به مرور رفع کرد که این به آراسته بودن در آینده کمک بیشتری خواهد کرد.
او یکی دیگر از اهداف عمده تداوم دایر بودن بازارچهها را کمک به تولیدکنندگان عرصه صنایع دستی دانست و افزود: این بازارچهها فرصتی فراهم میکند تا تولیدکنندگان بتوانند کالای تولیدی خود را تبلیغ و راحتتر آن را عرضه کرده و به فروش برسانند.
انتهای پیام/
نظر شما