استان اردبیل می‌تواند پایانه صادراتی صنایع‌دستی کشور باشد/ نمایشگاه‌های صنایع‌دستی یکی از حلقه‌های تکمیل کننده زنجیره این صنعت هستند

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: صنایع دستی از نظر ارزش افزوده، بی‌نظیر و کارآفرین است و استان مرزی اردبیل می‌تواند پایانه صادراتی در حوزه صنایع دستی کشور باشد.

به گزارش میراث آریا، مریم جلالی عصر روز دوشنبه ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۳ در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اردبیل گفت: ما ایرانی‌ها خانواده‌ای بزرگ هستیم و نام بزرگ ما به واسطه هنرهای دستی و سنتی در تاریخ ثبت شده است که امروز گردهمایی اهالی این هنر را در اردبیل شاهد هستیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه صنایع‌دستی و رویداد روستا آباد، افزود: روستاهای ایران، مولد هستند و همه در تولید عشق، عاطفه، اخلاق، همگرایی و قانون نقش آفرینی و با هدف رواج کارآفرینی، ثروت تولید می‌کنند.

او هنر ایرانی را هنری معیشت آفرین و کارگشا دانست و تاکید کرد: هر خانه ایرانی قابلیت تبدیل به کارگاه صنایع دستی را دارد و خوشبختانه هر چه در طبیعت وجود دارد، از برگ خرما تا ورق طلا به مدد ذوق و استعداد ایرانیان به هنر تبدیل شده است.

جلالی خاطرنشان کرد: نمایشگاه‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی یکی از حلقه‌های آموزش، مارکتینگ، برندینگ و بازاریابی تولیدات دستی محسوب می‌شوند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور تصریح کرد: صنایع دستی از نظر ارزش افزوده، بی‌نظیر و کارآفرین است و استان مرزی اردبیل می‌تواند پایانه صادراتی صنایع‌دستی کشور باشد و چهاردهمین نمایشگاه صنایع‌دستی اردبیل در واقع مینیاتوری از قابلیت هنری بزرگ و گسترده ایرانیان در سراسر کشور است.

او اضافه کرد: امیدواریم با همت فعالان این عرصه و همراهی مدیران مربوطه، صنایع‌دستی به ادبیات توسعه وصل و زمینه های مناسب و پایداری برای اشتغال و درآمدزایی به هنرمندان و صنعتگران این رشته‌های اصیل و مردمی ایجاد شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403051600773
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha