۲۲۸ هزار تخت در واحدهای اقامتی رسمی خراسان رضوی آماده میزبانی از زائران نوروزی است

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از آمادگی ۲۲۸ هزار تخت در واحدهای اقامتی رسمی خراسان رضوی برای میزبانی از زائران نوروزی خبر داد.

به گزارش میراث آریا، یوسف بیدخوری در در نخستین جلسه هماهنگی نظارت و بازرسی تأسیسات گردشگری ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز۱۴۰۴ با بیان این مطلب افزود: هم زمانی ماه مبارک رمضان و نوروز وظیفه ما در خدمت‌رسانی به زائران و گردشگران را دو چندان کرده است.

مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی ادامه داد: امسال در قالب کمیته اسکان و رفاه ظرفیت برای اسکان بیش از ۶۸۰ هزار نفر در استان پیش‌بینی شده است اما اولویت پذیرش با واحدهای اقامتی رسمی است.

بیدخوری تصریح کرد: سرمایه‌گذاری زیادی شده برای ایجاد و راه‌اندازی تأسیسات گردشگری شده است بنابراین ما نیز در برنااولویت ما نیز اسکان زائران در این واخدهاست و ه‌ریزی‌های اسکان به این مسأله توجه داریم البته به دلیل حجم سرمایه‌گذاری و ایجاد فضای رقابتی در بخش خصوصی برای خدمت به زائران و گردشگران، شرایط مراکز اقامتی خراسان رضوی برتر و بهتر از دیگر نقاط کشور است.

او با اشاره به ظرفیت‌های اسکان موقت و اضطراری یادآور شد: هدف ما این است که زائران و گردشگران در شهر و استان امام رضا (ع) بدون سرپناه نمانند که تاکنون نیز با همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادها و به‌ویژه تشکل‌های و گروه‌های مردمی بخش زیادی از زائران در مراکز اسکان غیر رسمی اقامت داده شده‌اند.

مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی تأکید کرد: در واحدهای اضطراری نیز وظیفه داریم بر فرآیند و نحوه اقامت نظارت داشته باشیم تا زائران با رعایت نکات ایمنی از حداقل امکانات لازم برخوردار باشند.

بیدخوری افزود: ما در دو نوبت نوروز و دهه آخر صفر به دلیل حجم بالای تقاضای اسکان ناچاریم از مراکز اسکان موقت و اضطراری استفاده کنیم، ‌امیدواریم شرایطی فراهم شود که مجبور نباشیم زائران را در مراکز اسکان موقت و اضطراری اسکان دهیم.

او با اشاره به اهمیت نقش نظارت بر کیفیت خدمت‌رسانی و رضایتمندی زائران و گردشگران اظهار کرد: در ۴ مسیر منتهی به حرم مطهر بازرسان مستقر خواهند شد و شماره تلفن‌های ۳۷۰۴۵ ۰۵۱ و ۰۹۶۲۹ برای راهنمایی زائران و گردشگران و رسیدگی به شکایت‌های آن‌ها پیش‌بینی شده است.

مسئول کمیته اسکان و رفاه ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی گفت: در شهرستان‌های استان نیز شرایط برای میزبانی از زائران و گردشگران فراهم شده و و فرمانداران شهرستان‌ها و مدیران میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان‌ها در قالب ستاد اجرایی خدمات سفر شرایط را برای اسکان و پذیرایی زائران و گردشگران فراهم کرده‌اند.

او افزود:‌امیدوارم با کمک همه دست اندرکاران بهترین شرایط را برای میزبانی از زائران و گردشگران فراهم کنیم تا موجب رضایتمندی آن‌ها شود.

۲۲۸ هزار تخت در واحدهای اقامتی رسمی خراسان رضوی آماده میزبانی از زائران نوروزی است

انتهای پیام/

کد خبر 1403121701230
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha