کردستان ظرفیت میزبانی رویدادهای گردشگری متعدد را دارد/ تمرکز بر ثبت جهانی پالنگان با برگزاری مراسم هزار دف

معاون هماهنگی عمرانی استاندار کردستان گفت: کردستان با برخورداری از ظرفیت‌های فراوان قابلیت برگزاری رویدادهای گردشگری متعدد را دارد.

به گزارش میراث‌آریا، کیومرث حبیبی روز چهارشنبه ٢٧ فرودین‌ماه ١٤٠٤ در جلسه برنامه‌ریزی مراسم هزار دف پالنگان که با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مدیرکل میراث‌فرهنگی استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی کردستان در سنندج برگزار شد، بیان کرد: استان کردستان با برخورداری از ظرفیت‌های غنی فرهنگی، تاریخی و طبیعی، قابلیت برگزاری رویدادهای فرهنگی و گردشگری متعدد را دارد.

معاون هماهنگی عمرانی استاندار کردستان افزود: لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط برای توسعه پایدار استان نقش‌آفرین باشند.

او عنوان کرد: روستای تاریخی پالنگان به عنوان یکی از روستاهای گردشگرپذیر استان تاکنون دو بار میزبان مراسم هزار دف بوده است، رویدادی فرهنگی که با استقبال چشمگیر مردمی همراه شده و توانسته است ظرفیت‌های فرهنگی و هنری منطقه را به‌خوبی معرفی کند.

حبیبی یادآور شد: با توجه به اهمیت این رویداد، برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری مراسم  با حداکثر بهره‌وری در حال انجام است.

معاون هماهنگی عمرانی استاندار کردستان گفت: برگزاری این مراسم با هدف فراهم‌سازی زمینه برای ثبت جهانی روستای پالنگان و توسعه همه‌جانبه منطقه است که تحقق آن نیازمند همکاری، تعامل و همراهی تمام دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه است.

او با بیان اینکه اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص زمان برگزاری مراسم از سوی ستاد برگزاری انجام خواهد شد اظهار کرد: موضوع مراسم هزار دف در پالنگان تاکنون دو مرتبه در هیئت دولت مطرح شده است که این امر بیانگر اهمیت ویژه این رویداد در سطوح ملی و فراملی است.

حبیبی یادآور شد: در همین راستا بازدید میدانی از محل برگزاری مراسم هزار دف در پالنگان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404012703651
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha