دستگیری ۳ سودجوی میراث‌فرهنگی در مینودشت/ یک دستگاه فلزیاب کشف‌وضبط شد

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی گلستان از شناسایی و دستگیری سه سودجوی میراث‌فرهنگی در شهرستان مینودشت و کشف و ضبط یک دستگاه فلزیاب خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، سرهنگ سید فرامرز میر امروز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: در پی گزارش‌های مردمی و در راستای استفاده از ظرفیت مشارکت‌های اجتماعی در صیانت از مواریث فرهنگی، گزارشی مبنی بر فعالیت مشکوک در محدوده یکی از تپه‌های تاریخی شهرستان مینودشت دریافت شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی گلستان افزود: پس از دریافت این گزارش و با همکاری پایگاه عملیاتی یگان در شرق استان و فرماندهی انتظامی شهرستان مینودشت و همچنین اخذ نیابت قضایی، عملیات شناسایی و دستگیری عاملان این اقدام غیرقانونی طراحی و اجرا شد.

او خاطرنشان کرد: در عملیات غافلگیرانه و سریع صورت‌گرفته، سه نفر از سودجویان میراث‌فرهنگی شناسایی و دستگیر شدند. همچنین یک دستگاه فلزیاب، یک دستگاه لپ‌تاپ و سه دستگاه تلفن همراه از آنان کشف و ضبط شد.

سرهنگ میر با تأکید بر برخورد قاطع با عاملان حفاری و نگهداری غیرمجاز دستگاه‌های فلزیاب گفت: پس از تنظیم صورت‌جلسه، متهمان برای سیر مراحل قانونی به فرماندهی انتظامی شهرستان مینودشت تحویل داده شدند.

او همچنین از نظارت مستمر نیروهای یگان حفاظت در سراسر استان خبر داد و بیان کرد: حفظ و حراست از آثار تاریخی وظیفه‌ای همگانی است و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مرتبط با حفاری غیرمجاز یا نگهداری و استفاده از دستگاه‌های فلزیاب، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۰۹۶۶۲ یا مراجع انتظامی گزارش دهند.

فرمانده یگان حفاظت گلستان در پایان خاطرنشان کرد: تعامل با مردم و نهادهای انتظامی و قضایی، از مهم‌ترین عوامل موفقیت یگان حفاظت در پیشگیری و مقابله با جرایم مرتبط با میراث‌فرهنگی به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

کد خبر 1404020200087
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha